SSP, DS, PSG i NS postigle načelan dogovor o zajedničkom nastupu na izborima, ne i konačan 1Foto: Beta/Miloš Miškov (Arhiva)

Stranka slobode i pravde (SSP), Demokratska stranka (DS), Narodna stranka i Pokret slobodnih građana (PSG) postigle su načelan dogovor o zajedničkom izlasku na izbore na svim nivoima, potvrđeno je Danasu u tim strankama.

Prema saznanjima Danasa, stranke su napravile dogovor o zajedničkom izlasku na izbore, ali ga nisu formalizovale. Do konačnog dogovora preostalo je da se dogovore o kvotama, odnosno podeli mesta na izbornim listama.

Da podsetimo, ranije danas potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić rekao je da ta stranka privodi kraju razgovore o zajedničkom nastupu dela opozicije na izborima na svim nivoima, te izrazio uverenje da će u narednim danima biti definisani svi detalji.

„U ovom trenutku imamo načelni dogovor, idemo ka finalizaciji detalja i verujem da ćemo do kraja ove sedmice sve dogovoriti i vrlo brzo predstaviti šta podrazumeva dogovor i ko će sve činiti tu kolonu“, rekao je Aleksić novinarima u Beogradu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari