SSP: U Jagodini verbalno i fizički napadnute tri članice SSP 1Foto: Logo

Stranka slobode i pravde (SSP) saopštila je da su danas radnici obezbeđenja Akva parka u Jagodini „verbalno i fizički napali“ tri članice SSP koje su želele da postave štand na javnoj površini.

Zamenik predsednika SSP Borko Stefanović je u saopštenju naveo da „nijedan fizički nasrtaj“, pa bio on i u, kako je ukazao „najmračnijem delu Srbije – Jagodini“, neće sprečiti članove SSP da građanima u svakom delu zemlje prenose „istinu o kriminalnom režimu koji upravlja Srbijom“.

„To su pokazale naše članice Katarina Jokić, Vesna Šćekić i Jelena Kostić koje nisu ustuknule pred prostačkim verbalnim, ali i fizičkim napadom obezbeđenja Akva parka u Jagodini, koji su ih kršeći zakon sprečili da na javnoj površini postave štand koji je prijavljen u skladu sa zakonom“, naveo je on.

Stefanović je rekao da je „cela Srbija danas mogla da vidi kako grupa Palminih batinaša maltretira nekoliko žena“, kao što je, kako je dodao „pre nekoliko meseci u istom gradu maltretirana i napadnuta potpredsednica SSP Marinika Tepić“.

„Ovakvo siledžijsko ponašanje nikoga ne čudi kada se zna da i pored svih dokaza tužilastvo i dalje ćuti o seksualnom zlostavljanju žena i maloletnih devojaka u ovom gradu, ali i o povezanosti vrha srpskog režima sa klanom Veljka Belivuka“, dodao je on.

Stefanović je naglasio i da SSP neće odustati od borbe za istinu.

„Apsolutno svesni svega što nam se može desiti, posebno sada kada režim shvata da je izgubio podršku naroda, nećemo odustati od borbe za istinu, ali i za slobodu i pravdu koju zaslužujemo“, rekao je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari