Šta je rekao Nestorovićev predstavnik nakon konsultacija o novoj vlasti kod Vučića?

Ostavite komentar


  1. Naprotiv, jesu lažna opozicija jer
    odlaskom na konsultacije kod ovog što je pokrao izbore daju mu legitimitet.
    Pošto su iz EU jasno rekli da izbori nisu bili pošteni, a time i da je nelegitimno ono što proistekne kao posledica izbora, Vučiću je jasno da gradske izbore mora ponoviti.
    Nestorović i njegova ekipa pomažu da se bruka oko krađe izbora zamaskira – izbori se navodno ponavljaju ne zbog krađe, već zato što Vučić nema većinu u gradskoj skupštini.

  2. Kad Nestoroviću bude zabranjeno lupetanje i uopšte pojavljivanje na Vučićevim televizijama Hepiju i Pinku, onda će Vaša tvrdnja Milane biti tačna.

  3. Ne, milane, najlažnija opozicija su. Bacili su prvo mamac da će dva preletača formirati vlast, a kad su videli da EU neće prihvatiti pokradene izbore, vratili su kompletno Nestorovićevo društvo u kao opoziciju, da ga ojačaju za sledeće izbore. Ona dvojica su završili karijeru, dva šatro preletača, a Nestorović je sada glavna faca, jer je održao reč. Do sldećih izbrora, akd će se složiit da im se ciljevipoklapaju sa Vučićevim. Ma cirkus, to e to, on je glavni klovn u ovoj priči, i radi kako mu gazda cirkusa naredi. A gazda, zna se ko je. Vučić

  4. Pa jesu li pokradeni izbori u celoj Srbiji ili samo u Beogradu.Ja mislim da su u Beogradu svi krali,oduvek je tako u Srbiji.Ko garantuje da su svi clanovi odbora posteno brojali glasove?I odakle tolika razlika u procentima BG u odnosu na prosek cele Srbije ako nisu svi krali.Budimo bar malo posteni

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.