Šta osim Plana za dan posle nudi koalicija Ujedinjena Srbija?

Ostavite komentar


  1. U Srbiji ce posle izbora, ako ova grupacija pobedi, da teku med I mleko. Samo jos da nam objasne kako ce ta sva obecanja da finansiraju. Do sada smo culi na sta I koliko para ce da potrose. Pre nego te pare potrose trebali bi da ih zarade ili opet zaduzenje odnosno kao posle 2005 prezaduzenje.

  2. samo sam pročitao naslov i đipio mi cuker
    ako je minimalac dno dna zaposlenog,kako nađoste da je 25000 dovoljno penzioneru

  3. Podržavam sve što je rečeno za dan posle. Svi članovi bratije koji su se nakrali u poslednjih 10 god da se privedu pravdi

  4. Stidite se,koliko su Djilasovci ostali duzni penzija,porodiljskih bolovanja,unistili radnih mesta,ne mogu vise da brojim zla koja ste naneli.Da vas pitam od kojih para ce te sve sto obecavate kad terate investitore,zatvarate termoelektrane,rudnike,da nece Djilas iz svog dzepa .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.