Stanković: Nema razmene teritorija

Ostavite komentar


  1. Svaka razmena teritorija izmedju Beograda i Pristine je ustvari razmena u okviru Srbije-nase za nase.Dok bi razmena izmedju Srbije i Albanije imala punog smisla.Jer obe zemlje imaju veliku dijasporu kod onog drugog.U tom slucaju bi se menjala teritorija sa komplet Narodom.Sto znaci da nebi bilo etnickog ciscenja.Osim toga,takav pristup bi bio dugorocan i obezbedio veciti mir.Od ljutih protivnika napravio dobre komsije.Jer ova dva Naroda(Albanci i Srbi)ne mogu medjusobno da se integrisu.To je pokazala cela istorija.Uostalom Albanci su ti koji su pogazili medjunarodnu granicu iz 1912.godine izmedju Srbije i Albanije.Vreme je da im izadjemo u susret….!

    1. @Dragan***Albanci su pogazili granicu između Srbije i Albanije za vreme Balkanskih ratova i upali u svoj Drač zbog izlaska na Jadransko more i počinili ratne zločine nad svojim stanovništvom u tom Draču,Ljumi,Debru,…?! Kakav apsurd i nonsens!Pročitajte izveštaje Dimitrija Tucovića,Koste Novakovića,raznih stranih izveštača iz tog doba o ponašanju srpsko-crnogorske vojske prema Albancima,civilima, i njihovoj imovini.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.