Stefanović (SSP): Očekujem od Vučića i Vulina objavljivanje snimka sa naplatne rampe Doljevac 1Foto: FoNet / Aleksandar Barda

Nakon što je Aleksandar Vučić izjavio da bi uradio isto što i Aleksandar Vulin i da će tražiti od njega objavljivanje još snimaka monstruoznih zločina bande Veljka Belivuka, tražim da se objavi snimak pogibije Stanike Gligorijević na naplatnoj rampi kod Doljevca, poručio je danas zamenik predsednika Stranke slobode i pravde Borko Stefanović.

Prema Stefanovićevim rečima, vlast je odbila da porodici Stanike Gligorijević pokaže snimak, a sakriven je i od javnosti i od suda uz komentar Aleksandra Vučića da ga je on video i da je užasan.
„S obzirom da je od te izjave prošlo više od godinu dana, a da je sada jasno da više ne važe argumenti zbog kojih je taj snimak skrivan očekujem što hitnije objavljivanje celog snimka pogibije Stanike Gligorijević“, saopštio je Stefanović.
Dodao je da „ako Aleksandar Vučić misli da građani Srbije imaju pravo da vide užasne zločine koje je počinila banda Veljka Belivuka ne postoje više razlozi da se od javnosti sakriva način na koji je poginula Stanika Gligorijević vozilom visokog državnog i stranačkog funkcionera SNS Zorana Babića“.
„Podsećam i da je klan Veljka Belivuka nastao, ojačao, osilio se i ubijao za vreme ove vlasti što je Aleksandar Vučić kroz izjave svojih prijatelja i svojih medija više puta potvrdio povezujući njegovo delovanje sa visokim funkcionerima SNS“, istakao je Stefanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari