Stefanović: Vučićeva vlada je amaterski pregovarala

Treba pokušati pregovore o imovini uz posredovanje EU
Bivši šef tima Beograda za pregovore sa Prištinom govori za Danas

Ostavite komentar


  1. Na celu naj veci amaterac, Vucic. Sta je on ista radio u zivotu nego vodio radikalsku politiku? Ni jedan dan radnog staza. Zavrsio fakultet da bude advokat, a ni jedan dan radio kao advokat, zasto? Ja mislim, zato sto je politika naj bolji posao u Srbiju. Malo se radi, a previse se zaradjuje. Vucic je obican demogog, zna marketing, zna kako da eliminise opoziciju, nista drugo. Moje misljenje.

  2. B.Stefanovic je taj koji je zavrsio prava, a nije uspeo ni da postane advokat,jer je pravosudni ispit bio pretezak. Ali je uspeo da se uclani u GSS, a oni su ga zaposlili u diplomatiji,dok je njihov predsednik Svilanovic bio ministar i poslali ga u Vasington,da malo bolje nauci engleski,jer se dosta mucio. O tome kakav je pregovarac,rezultati govore. Takodje i njegov tadasnji sef, V. Jeremic je maestralno odigrao i Kosovo sada ima presudu Medj suda pravde da je nezavisnost legalna. Genijalno pregovaranje….

  3. Kako ne "neamaterski" pregovara o takvim pitanjima pokazao nam je g. Stefanović svojim pregovaranjem o "NIS" sa "Gazpromom"…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.