Stojković: Prekrečeni grafiti mržnje na kući Bulatovića, solidarnost protiv mržnje 1Foto: N1

Predsedavajuća Skupštine slobodne Srbije profesorka Biljana Stojković naglasila je da se „samo solidarnošću može ugasititi strah i mržnja koja se širi Srbijom“, nakon što je danas, kako je izjavila za Betu, učestvovala u uklanjanju pretećih grafita ispisanih na zidu kuće potpredsednika Stranke slobode i pravde (SSP) Dejana Bulatovića.

„Nećemo dozvoliti da bilo ko bude progonjen i zastrašivan“, rekla je Stojković, koja je zajedno sa članom Skupštine slobodnih građana Radetom Panićem i građanima prekrečila grafite na kući Bulatovića u Batrovcima kod Šida.

Kako je Bulatović ranije obavestio javnost, tokom noći su, krajem ove sedmice, ispisani grafiti „Smrt đilasovcima“ i „Đilas i Bulatavić = lopov“.

SSP je saopštila tada je da je „ispisivanje uvredljivih grafita na kući njenog potpredsednika  Bulatovića nastavak kampanje mržnje, kojoj je izložen svaki čovek u Srbiji koji se usudi da javno kaže svoje mišljenje“.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

3 reagovanja na “Stojković: Prekrečeni grafiti mržnje na kući Bulatovića, solidarnost protiv mržnje”

  1. Sve je to vasih ruku delo. Vec vidjeno. Nece narod nasesti, na te vase primitivne rabote.Uzalud se trudite i trosite farbu.

  2. A šta ćete, ako je to pisao neko vaš, kao što je to bilo u N. Sadu sa Pajtićem, kad je član DS-a ispisao „smrt Pajtiću“, a vi digli dreku, pa se ućutali? Hoćete li se ovaj put bar izviniti?

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.