Stojković: Svaka građanska aktivnost se gleda kao napad na predsednika države (VIDEO)

Intervju na mreži - profesorka Univerziteta u Beogradu i članica Skupštine slobodne Srbije

Ostavite komentar


  1. Svašta ispliva na lokalnim izborima. Recimo po broju upisanih birača može da se vidi kako se smanjuje broj stanovnika Srbije. Za samo jednu deceniju u mom selu se broj stanovnika smanjio za oko 15%! Realno je to i više jer su u spisku i ljudi na „privremenom“ boravku i radu u insotranstvu koji nemaju nameru da se vraćaju nazad čak ni u penziju.
    Druga stvar koja je počela da žulja vlast je veoma mali odziv kada je samo jedna lista u ponudi pa su u SNS poslednje izbore doživeli kao bojkot sela i pored ubedljive pobede. U gradovima se i nađe poneki samostalni kandidat a u selu vas posmatraju kao budalu a posle se žale kako nemaju za koga da glasaju! Tragikomedija 🙁

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.