Stoltenberg: Bombardovanje ’99. da bi se zaustavio Miloševićev režim

Ostavite komentar


  1. „…ali da je naglasio da su to uradili kako bi zaštitili civile i zaustavili Miloševićev režim …“
    Bezočno laže kao onaj besramni Dejmi Šej. Bombardovali su Ameri Srbiju da bi na krilima bombardera oteli Srbiji KiM..

  2. Бомбардовање је изврстан начин да се заштите животи цивила, поготову ако се баце касетне бомбе на пијацу у Нишу или се бомбардује путнички воз или се бомбардује зграда телевизије у Абердаревој у самом срцу града. Поготову је то корисно ако се користе и бомбе са осиромашеним уранијумом због чијих последица људи умиру од рака и умираће још много година.

  3. Ozbiljnog političara i visikog NATO dužnosnika dočekao je političar klovn i vojni dezerter u ulozi ministra vojnog. To što je Stoltenberg elokventan ne umanjuje agresinost NATO siledžija. Voleo bih da čujem kako bi se oglašavao da neko bombarduje Norvešku (ili neku drugu nordijsku zemlj). Možda je naše članstvo u NATO-u nužno zlo koje mora da se desi (po sistemu: priklonimo se jačem da nas ne lupa po glavi) ali Nato nikada neće biti defanzivan i mirotvorac.

  4. Зауставили су Милошевићев режим али кад су се већ затекли одлучили су да ту трајно остану. Спречили су резолуцији УН по којој би на КиМ била постављена мисија УН како би НАТО база тамо заувек остала једина оружана сила. Добро су наплатили своје услуге.

  5. Danas ga na aerodromu ga dočekao Miloševićev ministar informisanja iz 99. Nešto se tu ne skaže gdine Jens. Čini mi se da sa nama igrate ringe ringe raja ali onu izvornu englesku verziju koja je posvećena kugi koja je polovila cele narode.

  6. Da, za to su se spremali politicki 10 godina i ekonomski (sankcije) 5 godina. Onda I’m je ostao vojni deo od jedno godinu ipo za treniranje I naoruzavanje the skidanje OVK sa liste teroristickih organizacija. Finale je bio medisko-propagadne prirode da bi se ubedila domaca populacija I poverovala u nepopravljive zlocinacke Koreans milosevicevog rezima. Ta mantra se ponavlja vec godinama uz normalno precutkivanje I zataskavanje cinjenica is svega onoga sto ogoljava lazi ove agresivne vojne organizacije u potrazi za svrhom svog opstanka.

  7. Većina građana Srbije NE ZNA pozadinu i razloge bombardovanja SRJ (ne samo Srbije).Ta akcija je bila odlagana sve dok nije propala diplomatska akrobatika a car Slobodan I nije doterao do duvara!I danas se mnogi Srbi sećaju,nakon 19 godina,nekakve nepostojeće operacije „Milosrdni anđeo“(?!),a ne znaju njen pravi naziv !

  8. MA GOSPODINE SEKRETARU NE PALI TA PRICA DA SMO BOMBARDOVANI ZBOR MILOSEVICA, IBILI STE GA U HAGU, I NAROD STE UBIJALI PO SRBIJI. VASI PREDHODNICI BI TREBALI DA SE NADU NA KLUPI U HAGU. TO BI BILO PRAVEDNO.

  9. Zaustavio rezim od cega? Od zastite suvereniteta drzave, od spasavanja otimanja trecine teritorije, od sprecavanja formiranja americke baze na svojoj teritotiji , od sprecavanja pravljenja velike Albanije .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.