Stranka slobode i pravde osudila kampanju kriminalizacije Slobodana Milenkovića 1foto FoNet/TV FoNet

Stranka slobode i pravde (SSP) osudila je danas instrumentalizovanu kampanju kriminalizacije načelnika Odeljenja za droge beogradske policije Slobodana Milenkovića i njegovih kolega, koju su korumpirani centari bezbednosti i političke moći usmerili na rušenje predmeta Jovanjica.

„Jasna je namera da se spreči dalji rada IV odeljenja beogradske policije u vezi sa Jovanjicom i praćenjem dokaza do svih umešanih kako u bezbednosnim strukturama, tako i u političkim centrima moći“, navodi SSP u saopštenju.

Dodaje se da je SSP zabrinuta zbog informacija o ugroženim životima načelnika Milenkovića i njegovih kolega u „selektivnom, diktiranom postupanju očigledno pažljivo selektovanih tužilaca koji umesto da podrže borbu protiv organizovanog kriminala, nalaze svoje mesto u službi nekih drugih interesa“.

Stranka slobode i pravde istakla je da će učiniti sve da podrži rad svih požrtvovanih i poštenih policajaca koji se bore kako protiv narko-kriminala tako i protiv političko-bezbednosne korupcije koja razara društvo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari