Šutanovac: Bez divlje gradnje na nasipu

Ostavite komentar


  1. Živim u Bloku 45 na Novom Beogradu. Vrlo dobro znam kada je počela divlja gradnja na Savskom nasipu. To je bilo pre 17 godina, kada je na vlasti bio DS. Problem se najbolje rešava, kada je u ranoj fazi. U poslednjie 4 godine na vlasti u Opštini Novi Beograd je Šapić, opet čedo DS-a i naravno od rušenja divljih objekataivlje nije bilo ništa. Sada Šutanovac traži novi mandat građana da bi „rešio“ ono što DS ne može da reši već 17 godina na Novom Beogradu. Kako mu verovati?

  2. Oslobodiću ovo, oslobodiću ono, uradiću ovo ,uradiću ono…. U Srbiji pričati u futuru i nabrajati obećanja narodu je isto kao kada doktora fizike ubedjujete da postoji Deda Mraz. Sem toga Šutanovac je harizmatičan kao panj. Koga će on u bilo šta da ubedi?? Dajte nova lica!

  3. Ako se voda zatruje, onda će demokrate smislti kako da privatizuju komunialno preduzeće vodovoda Srbije i krenu u proizvodnju flaširane vode. Naravno na režiranim tenerima. Ne brinemo se.

  4. Divlja gradnja je pocela u vreme demokratata a oni sad toboze hoce da sprece isto pno sto su sami dozvolili.

  5. Sutanovac prvo da legalizuje svoje nelegalno izgradjene objekte pa tek onda da govori o divljoj izgradnji.

  6. Uradiću ovo ,uradiću ono…. U Srbiji pričati u futuru i nabrajati obećanja narodu je isto kao kada doktora fizike ubedjujete da postoji Deda Mraz. Sem toga Šutanovac je harizmatičan kao panj. Koga će on u bilo šta da ubedi?? Dajte nova lica!

  7. Predizborna obecanja, kako oni lepo pricaju pred izbore a onda nista, narod su jednom zeznuli tim pricama i nece vise.

  8. Sve na „divlje“ je i početo za vreme vaše vlasti. Ponašate se kao da ljudi imaju amneziju. Stvarno sramota..

  9. Demokrate ciji je deo i Sutanovac bio bili su na vlasti pa nikada nisu preduzeli korake da sprece divlju gradnju vec su nemo i slepo odobravali a sad glumi dobrog Samaricanina.

  10. Ako je ovo predizborna priča, pa to je tužno. Zar zaista nemaju šta da ponude ovom narodu osim ovoga?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.