SZS: Ako Jutka do srede ne podnese ostavku u četvrtak dolazimo u Brus

Ostavite komentar


  1. Mnogo ste vi jaki kada se najedete pasulja. Malo manji lopovi od huligana kleptomana vučića. Dok ste vi „opozicija“ nema ništa od smene diktatora. Svi ste vi pioni DB-a.

    1. Bravo Lazare, još jedan u moru onih koji veruju u razne zavere. Nije samo DB u pitanju, tu je i MI5 i MI6, CIA, FSB, KGB, BND, ….. svi protiv Srbije, to se zove mlaćenje prazne slame !

      1. Ali zato treba da imam veru u „ljude“ homofobe poput djilasa i boška obradovića koji bi verovatno sve homoseksualce i biseksualce poslali na lečenje jer oni navodno vole samo žene. Ali bi zato pedofilima u crkvi i izdajniku patrijarhu oprostili jer su im kolege paraziti iz crkve potrebni da manipulišu narodom. Nadam se samo da Vaš izbor za spas Srbije nije Marinika Tepić, još jedan kandidat DB-a koju kao i Belog Preletačevića (za kojeg ste verovatno Vi glasali) priprema vučićeva kleptomanska družina…Samo Vi KV mirno šetajte po ulicama uz takvu „opoziciju“ i verujte da ćete diktatora izborima smeniti. Ako službe sa demokratskog Zapada tako budu želele, možete da dubite i na trepavicama, sutra će vam novi predsednik biti slina, koferče, keramičar ili marinika tepić koja bi „institucijama sistema“ u ovako korumpiranom društvu prepustila da sude prethodnim lopovima.

      1. Da li vi uopste znare doticnu? Marija Lukic je obicna kurvetina koja je po celu noc orgijala sa funkcionerima opstine brus u klubu Moskva. Kada jedan od njih krene vani, ona trci za njim, seda u dzip, a zna se gde odlaze. A da li iko zna da je se se jebala sa Gerasimom Milojevicem, klincim koji je 2000 ili 2001 godiste i to jos pre nekoliko godina… Cak joj je i muz isao sa malim na razgovor nakon sto mu je sve poslao u poruci kako mu se zena ponasa.

  2. Sada vidimo kakvim se članstvom naprednjaci i AV diče i štite ih… Koliko takvih još ima kso što su Jutka, Simonović, Babić, Atlagić, Rističević…i druge perjanice te stranke

    1. A jedan sedi kod Zozane Mihajlovic,ona prica samo za javnost i osudjuje nasilje nad zenama,a stiti nasilnika u svom ministarstvu.

  3. Ima jedan u ministarstvu kod Zorane Mihajlovic,ona ga stiti,a usta su joj puna osude nasilja nad zenama!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.