SZS: Posledice po odnose sa Crnom Gorom 1Foto: FoNet/Nenad Đorđević

Sprečavanjem profesora Dejana Mirovića da uđe na teritoriju države u kojoj je rođen, potvrđeno je pisanje medija da je Crna Gora napravila spiskove nepodobnih građana Srbije kojima je zbog njihovih stavova zabranjen ulazak u zemlju, saopštio je Savez za Srbiju.

U saopštenju se podseća da crnogorski režim već godinama dozvoljava mnogobrojnim kriminalcima iz Srbije da spas od srpskog pravosuđa nađu u Crnoj Gori, iz koje sa svojim crnogorskim kolegama rukovode najvećim delom najtežih kriminalnih aktivnosti, uključujući i biznis sa narkoticima.

Za sve njih je Crna Gora postala sigurna kuća, dok se u isto vreme poštenim građanima Srbije brani da posete kuće u kojima su odrasli, a takvi potezi crnogorskih vlasti, čiji je cilj da prikaže kako je Srbija 1918. godine okupirala Crnu Goru, prete da dovedu do dramatičnih posledica po odnose između naše dve države, ocenio je Savez za Srbiju.

Savez za Srbiju poziva predstavnike vlasti u Srbiji i Crnoj Gori da prestanu da zarad svog opstanka na vlasti svađaju dva bratska naroda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari