SZS: Prihvaćena inicijativa o formiranju zajedničkog opozicionog fronta

Ostavite komentar


  1. Formirajte vladu u senci i svakog dana donosite odluke po svim dnevnim problemima. Napisite proglas o novom politickom sistemu kako bi trebalo da izgleda kad ove uzurpatore smenite. Delajte nesto, vreme se ubrzava ovi su prosli pik i sada su u slobodnom padu.

    1. Prave zajednicki blok od onih stranaka koje su bojkotovali izbore. U cemu je poenta. Da puknete kolektivno ili pojedinacno, u cemu je razlika. Ja mislim da ovime samo prikrivate svoju nemoc I svoj neuspeli bojkot I raspad. To sto Niko od vas nije podneo ostavku posle izbora govori I vama kakvi ste.

      1. Hitno vaspostaviti Vladu u senci i početi sa radom. Srbija treba pomoć a Beograd ZOVE.

      2. Kakva mrznja u komentarima za jedan racionalan potez opozicije. Izgleda da clanovi SNS Koza Nostre bas ne vole ovu ideju.

    2. Zajednicki blog Lopova i najvecih izdajnika Srbije.Dali imate i malo obraza lopovi dase u opste pojavljuhete u javnost?

    3. bodler@, tvoje razmišljanje se poklapa sa delovanjem Soroša i Američkih demokrata. Evo dokaza. Tekst sam dobio od Jim Hugsa 26.11.2017. godine. Kako je tekst duži od pet listova izvući glavne stavke iz naslova „Građansi rat u Americi“
      „Moje ime je Jim Hughs . Pišem u ime nezavisne istraživačke grupe INH. Mi pronalazimo istinu i delimo je sa vama (pisano na moje lično ime).
      U vremenu žutog novinarstva i radikalnih laži ovo nikad nije bilo važnije. Ovo je jednostavna ali zastrašujuća istina, da se pred našim nosevima događa sledeći građanski rat u Americi.
      Video si kako se naša zemlja pomerila….brza demoralizacija Amerike. To nam tek sada dolazi u glavu., Zahvaljujući jednom gnusnom čoveku koga nazivamo (Mr X ), za sada, (Soroš). Koji je jednom srušio mnoge finansijske sisteme Ujedinjenog kraljevstva, Malezije, Tajlanda…Orkestrirao je revolucije širom Istočne Evrope, Gruzije, bivše Jugoslavije,Srbije, Ukrajine i mnoge druge, tako da su njegovi poželjni ljudi mogli preuzeti vlast.( Ispod ovoga teksta je original snimak dokumenta Soroša i opis ovog bilionera Mađarskog porekla…) Sada je spreman po istom receptu da sruši SAD po istom planu. A znamo koji su njegovi „poželjni ljudi“. Ovim sam i sebe stavio u veliki rizik izlažući istinu što će izazvati ljutnju i gnev vrlo moćnih ljudi. Možda nije politički korektno što ti ovo iznosim… možda će ti biti neprijatno. Nakon što smo dešifrovali dokumenta evo (jedan od naših Insajdera našao je kopiju agende koja do sada nije ugledala svetlost dana) plana u pet koraka.
      Korak 1 plana: Napraviti vladu u senci.
      Korak 2 plana : Kontrola medija (koju je finansirao Soroš) ispod ovoga je šema povezivanja koraka.
      Korak 3 : Pokrenuti izbornu krizu.
      ( U razbijanju Srbije 2000. god. uloženo je 40 miliona dolara)
      Korak 4 : Uzmite moć , protestima, neredima, demonstracijama. Pošto je napumpao milione dolara u nerede u Baltimoru, Fergusonu, Dalasu, Milvokiju, u Berkliju, Olimpiji, Portlandu, Vašingtonu…..
      Korak 5 : Nadživite svog protivnika. Međutim on ne radi sam. Otkrili smo vezu između ovog beskrupuloznog bilionera i dvojice najbogatijih i najkorumpiranijih igrača u mafiji za hranu i narkotike. (Ovde nije naveo njihova imena ali je u daljem tekstu kristalno jasno o kome se radi) Jer je spomenuo saradnju Soroša i kompaniju koja je ubrizgala 6,3 milijarde dolara za vakcinu….“
      I to nije sve, ali će naše lude Srpske glave izvući pouku da su obrasci isti kao finansijeri i izvođači prljavih radova na štetu svog naroda.

  2. Formira se zajednicki opozicioni blok za jos vece urusavanja i unistavanje opozicije, sami polako ali sigurno rade protiv sebe, samo tako nastavite.

    1. A šta bi ti u ovakvoj zemlji, sa ovakvom vlašću?! Prosvetli nas, molim te.

    2. Inače oni ne bi održali izbore na kojima definirivno pobeđuju zarad zdravlja građana.

      1. Dzaba ti krecis, još malo, pa ćeš dozivotno u Lazu a terapija će ti biti Danas, da vidiš kako je bez informera, kurira i ostalih partijskih, bljuvotina

  3. Sve se bojim da ce ZOFF , biti kao Dino Zoff, golman, uspesan i sa 40 godina…

  4. Jedina opozicija u Srbiji je BOJKOT opozicija. Svi ostali su sluge osvedočenog autokrate, što su i dokazali učestvovanjem u ovom ludačkom cirkusu od izbora.. Nadajmo se da je ovo početak kraja tiraninovog.

  5. Kad neizadješ na šorku sa bajom iz kraja jer si se usro da nedobijes batine a ti krenes da seres po kraju da si ga pojkotovo da ga neprebijes.Otrcano I jadno.
    Niti imate muda niti pameti ponasete se kao mali krimosi koji neznaju kako da sačuvaju plen iz prethodnih kradja.
    Bolumenta koja treba da pokaze vasu intelekktualnu superiornost sa novinarskim kokosarnikom radio tv mileve je tragikomicna pojava
    Sediti jednom nedeljno I pogledajte I osetite smrad fekalija koje emitujete I bezobzira na cilj shvaticete bedu ljudskog uma do kojih granica apsurda moze da stigne

  6. Kako su sigurni da bi oni koji nisu glasali svoj glas dali delu opzicije koja nije izasla na izbore.
    Nas desetak prijatelja već druge izbore ne izlazimo jer smo nezadovoljni strukturi ličnosti koji se bave politikom u ovoj zemlji, jednostavno nemamo za koga da glasamo to jest smatramo da niko od aktivnih političara ne zaslužuje da dobije nas glas. Mozda je tome najbliži Šapić jer ima najviše elemenata potrebnih za pristojnog Srpskog političara od umereno patriotsko nacionalnog do proevropsko liberalnog. Ali treba sačekati da pokaze vreme kakav će biti.

  7. Za novi peti oktobar za zutu fukaru i demokratske skorojevice

  8. E moj boško si sve upropastio stvarajući koaliciju sa djilasom a sad si rešio da se dokrajčiš.

  9. „To je potvrdio i Upravni sud na osnovu prigovora učesnika na izborima, što današnje ponovljene izbore čini dodatno besmislenim, na šta smo ukazivali i pre ovih lažnih izbora.“
    Uključite u savez i te učesnike koji su pomogli da se dokaže tvrdnja da su lažni. Na drugi način bi bilo mnogo teže da se dokaže, jer ko ne učestvuje, nema posmatrače na biračkim mestima.

  10. …“opozicije nema ni na jednom parlamentarnom nivou…“. Pa naravno da nema kada ste (smišljeno?) vlast prepustili ovim satrapima. Niko ne može da me ubedi da „kao niste znali“ da se vlast neće „primiti“ na vaš tzv. bojkot. Čemu ste se (ili smišljeno niste) nadali? Da će ovaj da se prepadne što neće imati opoziciju u Parlamentu? Prvo je sebi obezbedio legitimitet ( Zapad i EU) a onda vas je pustio da se igrate igrice „kako bojkotom promeniti vlast“. Ako to niste „ukapirali“ (a mislim da jeste) onda je vreme da tiho, bez buke „odjašete u suton“ daleko, daleko od politike.

  11. Presvalačenje u nove dresove, ne potire činjenicu, da nećete imati ništa manje neuspeha nego do sada.

  12. Posle neuspeha bojkota, svi bi trebali da kolektivno podnesete ostavke.

  13. Ovi su tezi slucaj,nego sto to izgleda.Nista konkretno,samo mlati.Ko ovo jos cita.Sem naslova ni ja.Evo komentara za naslov.Kad formiraju to sto firmiraju,neka se uhvate,,za onu stvar i povuku,,mozda ce im pomoci.Eto Nadal stslno izvlaci gace iz dupeta,vuce usi i covek pobedjuje.

  14. Zamislimo utopiju. Svi lideri ovih stranaka zbog neuspeha na izborima ( ne samo ovim ) podneli ostavke i ostali u svojim strankama da podrže svoje naslednike, mlađe i neistrošene. Zamislite samo kako bi to bilo demokratski. Ovako pozivam članstvo da se samo odrekne svojih lidera. Sa njima će samo da dokusure demokratsku opoziciju. Oni ( lideri ) već godinama rade , svojim nedelima ,za vlast.pozdrav

  15. Bravoo,ajmo polako da skinemo ove nazadnjake sa vlasti dok ne uniste i ovo malo sto je ostalo…

  16. Ovi se opet skupili. Do kad ce da potraje ta „ljubav“ bas me zanima.

  17. Odmah krenuti u pravljenje nove – paralelne države jer mnogi ovu više ne osećaju kao svoju jer su je neki banditi prisvojili pa je najbolje da svak krene svojim putem.

  18. A da li tu može doći neko novi, mlađi od 40 godina, obrazovan, elokventan itd

  19. Srecom, pa nikog vise i ne zanima sta TO ima da izjavi… 🙂 Kada vas bude vise od 0.5% mozda ce neko i da saslusa sta imate da „objavite“. Srecno vam bilo…

  20. … ajd sve spočetka, liči mi ovo ko igra dece u pesku čije će kule od peska odneti neki mali talas,

  21. Otkud botovi ovde! Počeli da čitaju i Danas! ? To je onda kraj AV.

Ostavite komentar


Politika

"Približili smo se rekordu": Sagovornici Danasa o kadrovskim rešenjima u novoj Vladi Srbije 8

„Približili smo se rekordu“: Sagovornici Danasa o kadrovskim rešenjima u novoj Vladi Srbije

Iako formiranje vlade i nije vest u Srbiji jer moć donošenja odluka ostaje kod predsednika države, može se reći da će naredna vlada biti neefikasna jer ima 32 člana, i više partijska u odnosu na prethodne jer su predsednik i potpredsednici SNS ujedno premijer i potpredsednici vlade, kažu sagovornici Danasa komentarišući predlog sastava kabineta u Nemanjinoj 11 koji je danas izneo mandatar Miloš Vučević.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.