Tači bio u Rimu u „ličnoj poseti“

Mediji u Prištini potvrđuju delimično navode bivšeg šefa diplomatije Srbije

Ostavite komentar


  1. Ako je ovo stvarno istina – onda je to veleizdaja prve kategorije.
    Takve manipulacije naroda bi presle svaku meru .
    Ovo ne sme biti istina , inace je probijeno dno dna.

  2. Cela predstava koja je krenula sa neuspesnim hapsenjem Milana Radojjicica, koji je dan ranije pozvan u Beograd da bi bio obavesten o hapsenju, providna je i predstavlja izivljavanje nad ionako iscrpljjenim srpskim narodom na KIM. Ovi koji su iskreirali dogadjanje naroda nisu se ni trudili da malo modifikuju proizvedeni dogadj naroda na severu KIM, vec su sve prekopirali od Milosevica s pocetka devedesetih. Ali, treba da znaju da o ratu kao zavrsnom cinu ove predstave ne odlucuju ni neki isluzeni politicari Srbi, ni novokomponovani mirotvorci regrutovani od Siptara ratnih zlocinaca, vec pre svega Amerika i Rusija. A mogu da se kladim da nikakvog rata na prostoru bivse Jugoslavije sigurno nece biti u narednih 25 godina. Sada su aktuelne geostrateske korekcije u Ukrajini, na crnomorskoj obali oko luke Mariupolje, i zatvaranje pitanja Sirije i poretka na Bliskom istoku, gde se za hegemoniju preganjaju Saudijska Arabija i Turska. Prostor nekadasnje Jugoslavije ili zapadni Balkan su davno pregazen i opuustosen teren.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.