Tači: Nema razmene teritorija, pravo je Preševske doline da se prisajedini Kosovu

Ostavite komentar


  1. I sa ovim ljudima neki govore da treba potpisati bilo kakav sporazum?! Ja gospodinu Tačiju, Haradinaju ili bilo kom Albancu ništa ne zameram. Uspeo sam da „apsolviram“ odnosno, rešim tu enigmu, koja kao ebola ili lepra, uspeva da funkcioniše i napreduje, uprkos očiglednosti da se radi o najtežoj bolesti. Ne razumem samo ove naše domaće giliptere, koji sa njima pregovaraju, kao da ne znaju da od bilo kakvog sporazuma sa arnautima nikada neće biti ništa, jer je to narod koji neće poštovati bilo kakav dogovor. Uostalom, šta su ispoštovali od onoga što su potpisali? I ko će ih sprečiti da sutradan ne odustanu od onoga što su danas potpisali? Ti i takvi srpski političari se zalažu za „odmrzavanje konflikta“, kao da ne znaju sa kime imaju posla. Svako „odmrzavanje“ će usmrdeti čitav Balkan. Sa ovim narodom treba prekinuti sve odnose i na dodirnim tačkama podići „Kineski zid“. Ova izjava Tačija je dokaz za to. Ako neko misli da ima posla sa normalnim ljudima, debelo je u zabludi.

    1. NazalostAmerikanci govore kroz ovog lutka… Pritisak se povecava po principu ili ces sad da priznas ili cemo dalje da te parcamo… Vucic ce morati da uradi ono zbog cega su ga doveli na vlast i dali mu ovoliku slobodu da pljacka i gazi… A upravo su mu dali savrsen izgovor… Ne znam. Ko ce i kako dalje

    2. Vala si Zorane u pravu. Sad hoce i Presevsku dolinu, odavno namiguju i na Novi Pazar, Tutin i Rozaje, govoreci da je tosve isto i da je bilo u sklopu Velike Albanije. Naravno, veliki problem je i Evroopa, koja ima razlicite i neprincipijelne arsine kad su razlicite zemlje i narodi u pitanju.Ovu Tacijevu izjavu treba prevesti i procitatai Merkelovoj.

  2. Vece pravo ima Republika Srpska da ne bude u BiH nego pravo presevske doline da ne bude u Republici Srbiji, cak vece i od prava KiM.
    Posto, trenutno, pravo i pravda lezi u topuzu cuda se dogadjaju.

  3. Da bolje pregovarati nego ratovati , jel razum ima smisla ako pregovarače ne predstavljaju ljudi koji čekaju državu na dlan da im je neko pokloni ! Od tog posla slaba Vajda !

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.