Tači pozvao Ramu da potpiše sporazum o uklanjanju carine i granica između Kosova i Albanije

Ostavite komentar


  1. I Rama je svestan da Vas nije priznalo 3/4 covecanstva i vise od polovine clanice UN i da se priznanja i stolica u UN nece dobiti sve dok Vas Srbija ne prizna. Dakle. Dobije priznanja od Srbije pa se ujedinjavajte sa kime hocete. Jos nesto R. Kosovo je drzava Kosovara odnosno njenih gradjana i o takvim stvarima odlucuju i Srbi koji su kao gradjani R. Kosovo potpuno ravnopravni sa Albancima. ZSO je treba da zazivi pa bi onda imali otvorene granice i ka Srbiji i Albaniji, ovako Vam ostaje samo „Mini Shengen“ i Srpska dokumenta i pasosi koje kao gradjani Srbije imate pravo da posedujete.

    1. Ma kako da ne. Priznali mi ili ne oni su dobili sta su hteli. To sto ih ne priznaje neko ne znaci da nece trgovati sa njima. Pa kina ce prva na Kosovu autoput da pravi. Sta ih briga, to je ionako njen cilj da ovlada svetom preko duznickog ropstva. Amerikanci im toliko novca i podrske daju da ce nas prestici za par godina i ekonomski i u svakom drugom smislu. A mi se hvalimo kako nemaju stolicu u UN. Znas kolko ih zabole…

    2. Ala se ti gegjo nalupao hahahaha
      Znaci to je tacno kad kazu.shta zna gegja da lupa to niti cekic nemoze

  2. Napisace.Biserko tekst podrske a pptpisace ga „intelektualci“ sirom bivse SFRJ kao i peta kolona u Srbiji

  3. Verovatno će ga u tome podrzati Latinka Natasa Ceda Čanak (čorba luk) samoproklamovani knjizevnik Basara(ako se istreznio) onaj ulični trubač David i ostali Veliki Srbi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.