Tači: Referendum ili ostavka

Ostavite komentar


  1. Taci od Beograda trazi da se Bujanovac, Presevo i Medvedju prikljuce Kosovu i da nema odricanja dela teritorije Kosova. Genijalan sporazum.

  2. Ovaj je totalno odlepio. U Medveđi živi 6500 Srba i 500 Albanaca. U Bujanovcu živi 21000 Srba i 16000 Albanaca. Pazite Srbi da vam ne otmu to što je apsolutno vaše. Ne dajte svoje u tuđe ruke. Ni 1 santimetar Republike Srbije nije za poklanjanje drugima.

  3. Sto je taci pametan. Pa u Medvedi je preko 90% srba to je cista Srpska opstina a on bi da je pripoji albancima.
    Ma ne treba dati nista

    1. Ako si živeo i ako još živiš u Medvegji znaš da je to çista laž i izmišljotina.

      1. Nema potrebe da se potpisujes srpskim imenom. Vidi se iz aviona da si Albanac. Cak ni SNS botovi nisu toliko nepismeni.

        1. „Laž je srpski državni interes.“

          -„Laž je u samom biću Srbina“.

          -„U ovoj zemlji svaka laž na kraju postaje istina.“

          -„Srbe je toliko puta u istoriji spašavala laž…“

  4. On sa teritorije Kosova koje nije njegova država niti teritorija, želi da raspisuje referendum i šire po Srbiji gde naseljavaju Albance već decenijama unazad. Dokle ćemo da trpimo da nas vode ovi izdajnici koji su se dogovorili tajno već da izdaju ono što niko ne bi. Trebaju nam policija i vojska nazad pod HITNO na svakom mestu gde su srbi da se ovi ne bi previše opuštali. Invazija traje od 80″ i 90″ i nikada nije stala. Da se preispitaju statusi svih albanaca u južnoj Srbiji i da se prekine ovo ponižavanje i okupacija!

  5. Ko hoce da se klade da Taci nikada nece dati ostavku, kuota je 1.000.000.000. sa 1.00 ako on da ostavku (1 miljard eura) ako ne da samo 1 euro.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.