Tačijev šef kabineta objasnio „tragediju srpske politike“

Ostavite komentar


  1. Srbija jedino sto je trazila jeste kompromis, a oni su ti koji su hteli dijalog da vode jednostrano, pa tako pokusali da donose samovoljne odluke. Razocarenje za poraz kod glasanja za ulazak u Interpol, ispoljili su povecanjem takse za srpske proizvode, naravno da medjunarodna zajednica treba da reaguje i stane na put tom bezobrazluku.

    1. Interesantno sto nije u interesu srbije bezobrazluk. Albanski narod gleda u Srbiju kao nepriatelja koji mu ugrozava ekzistenciju .Zato otvote oci srbski narode jer ova bagra od 1990 vodi vas i nas u propast.
      Zar ne vidite da zaustajemo u porodjenje sa evropom.

    2. Cela ova frtutma je da zaludi ojađene građane sa obe strane „barikade“. Ni sa jedane strane vlast ne valja, obe su prožete teškim kriminalom (ili je bolje reći da u obe „države“ vladaju kriminalci i neljudi). Kada god građani počnu da dižu glave i pitaju zašto su tako „goli i bosi“ krene „buđenje“ lokalpatriotizma i „velikog“ nacionalizma.

    3. Gde je taj popularni dijalog?
      Pa mi nemamo dijalog ni u skupstini, na ulici, nigde…
      REzultat glasanja u interpolu tj. radovanje nase delegacije, kao da je na trci konja, je sramotno. Budimo realni pa vidimo ko pregovara i sta se pregovara u nase ime i sta mi od toga ocekujemo. Ja im ne verujem ni jednu rec.
      Skrpili se lazovi, lopovi i ubice i kroje kapu nevinom narodu dole.

      Kada takvi nestanu, nestace i sukob.

      Odavno smo mi izgubili taj rat, nemam mi sta da trazimo od bilo koga a pogotovo od EU od koje uzimamo pare a pljujemo ih na svakom javnom pojavljivanju, onda kmecimo kao pravi srpski heroji.

      Iza svega stoji velika lova i nista vise.
      Zlo naseg doba.

      1. Kada takvi nestanu, nestaće i sukob. Da, nestaće i i srpski narod na Kosmetu, nestaće i Srbija ostaće samo oni koji su se nekad zvali Srbima.

    4. Srbija je potpisala na Dobrosusedske odnose sa Kosovom da ne blokira u svakom trenutku Kosovo, a to nije uradio. Sto stoji na rukama Albanaca sem ove takse koja je za mene mala trebalo bi da bude 500%. Dok se Mali Milosevic ne se izvinjava za vreme rata i cisto samo da prizna ono realon stanje na Kosovo i nista vise.

  2. Свако зло има и своје добро. Бог допушта да се у злу калимо, да би били бољи. САД и неке земље ЕУ су породиле монструма на територији државе Србије. Њима ће се то обити о главу. Њима ће се то обити о главу. Брзо ће им се монструм отети контроли и створити проблем који они неће моћи да реше. Србија треба да поступа мудро. Када западни моћници не буду имали интерес, већ још један проблем, лако ћемо и коначно решити питање узурпатора на Балкану.

    1. Znaju oni vrlo dobro šta su stvorili na Balkanu i stvorili su to sa namerom i svrhom. Tek kad tvorac nestane sa svetske scene konačno će se rešiti to pitanje.

Ostavite komentar


Politika

Čvrst savez opozicije posle 2. juna nije realan: Hoće li sve pritoke ponovo u istu reku? 8

Čvrst savez opozicije posle 2. juna nije realan: Hoće li sve pritoke ponovo u istu reku?

Od saveza i koalicije između političkih grupacija opozicije koje izlaze na izbore i ne učestvuju u njima u Beogradu, kakvu smo imali do pre neki dan, više nema ništa. Moguće je da će na neko vreme posle 2. juna otići svaka na svoju stranu i da će i tema izbornih uslova da se izgubi iz fokusa javnosti. Veće koalicije će nastati kada na pomolu budu novi izbori, a tada će i podela oko bojkota biti zaboravljena.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.