Tadić: Verujem u promene

Ostavite komentar


  1. Čovek je imao dva mandata (n est pas?) i više nego dovoljno prilika da pokaže šta zna, a nije učinio ništa.

  2. Svi znamo sta znace tvoje promene, posle 12 godina unistavanja i pljackanja drzave narod vise ne veruje u tvoje lepe price.

  3. Promena će svakako biti u 2018-oj, ali promena na bolje! To znači bez Đilasa, Tadića, Jankovića, Jeremića, Šutanovca i ostalih prevranata koji bi hteli da stanu na put svemu dobrom što je učinjeno za ovu zemlju i ovaj grad!

  4. Evo počelo se i sa marketinškim parolama, a dok je on bio na vlasti ista priča je bila u tadašnjoj opoziciji.
    Gramofonska ploča oštećena i preskače, stalno se vraća na isto.

  5. Okreni – obrni sve se ponavlja. Po događanjima u poslednjim izbornim godinama, uvek opoziciji smetaju oni koji su na vlasti o onda ponovo "obrni-okreni"!

  6. Da nije vreme da procistite malo stranicu ili redakciju? Ove botovske komentare je glupo objavljivati.

  7. Promena ce biti kada se sklonite svi koji ste sada na politickoj sceni!Kakvu ti pricu imas videli smo,doveo si nam SPS i povampirio ih zajedno sa vecitim Ljajicem itd!Jedino sto vam moram odati "priznanje"pa lazete za medalju!

  8. Prevareni?!?! Da li postoji iko ko Tadica nije preveo zednog preko vode? Svi njegovi najblizi saradnici su ga napustili, najbolji drug Krle, koalicioni partneri Ceda i Canak… Njegova naivnost se granici sa nesposobnoscu ,sto ga diskvalifikuje za bilo kakvu odgovornu funkciju! Djindjic je tacno procenio njegove kapacitete, on moze da bude dobar vojnik dobre politike ali totalno nesposoban i limitiran lider!

  9. Mali problem je što narod više ne veruje onima koji su ga opljačkali a pogotovo njihovom predvodniku!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.