Tadić: Zahtevamo da se hitno pronađu i sankcionišu oni koji prete Tešoviću 1foto FoNet

Predsednik Socijaldemokratske stranke (SDS) i nosilac parlamentarne liste koalicije ”Ajmo ljudi” Boris Tadić danas je najoštrije osudio pokušaj zastrašivanja i pretnju upućenu predsedniku Opštinskog odbora Socijaldemokratske stranke iz Kule Gojku Tešoviću, saopšteno je iz SDS.

“Samo dva dana nakon što smo posetili Vrbas zajedno sa našim saradnicima iz Kule, predsedniku Opštinskog odbora SDS Kula Gojku Tešoviću noćas su nepoznate osobe odvezle auto i gurnule ga u kanal DTD. Ovo nije prvi pokušaj zastrašvanja i pretnji upućenih Tešoviću, koji je i ranije bio izložen agresiji zbog svog opozicionog rada. Zahtevamo da se hitno pronađu i sankcionišu izvršioci”, poručio je Tadić.

On je dodao da je i taj događaj „posledica jezive količine nasilja i agresije koju je ova vlast unela u naše društvo i u politički život Srbije“.

”Zbog toga pozivamo građane da 3. aprila izađu na izbore i da glasaju za listu broj 14 koalicije ”Ajmo ljudi”, kako bismo oslobodili Srbiju od straha i nasilja. ”Pod ovom vlašću ne lete samo automobili onih koji drugačije misle, već i životi, budućnost, plate, penzije svih naših građana. Zato ajmo ljudi da ih 3. aprila svi zajedno ukrcamo u avion njihovih afera, laži, nasilja, obmana o ”zlatnom dobu” i da konačno odlete u istoriju.”, naglasio je Tadić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari