Tepić: Da li je Dačić u Antaliji ipak boravio čitavih nedelju dana?

Reakcija Marinike Tepić povodom izjave Ivice Dačića da je on putovao državnim avionom u Antaliju

Ostavite komentar


  1. Australski prajminister bio u Rim 5 dana i na zahtev podneo sve racune za hotel, ljude i ostali troskovi sutradan u novine crno na belo. Ko ce od nasi lopovi to da doceka, niko.

  2. Spisak putnika je drzavana tajna! A i da nije sto vas briga ko je leteo? A i ako je leteo avion, bio je prazan!

    1. Sva glupost ovoga coveka da se izrekne u tri polupismene recenice pa to je za divljenje?

    2. Ti si Damire verovatno pilot i to iz spota SNS-a.Pa kakav spot ,takva i stranka i jos ,,Lepomir“da se umesa i veseli te boze.

  3. Pa jeste …Ivica se “ malo “ odmarao posle “ razgovora. “ sa drzavnicima Turske ( nisu bas prijatni i ne govore srpski )..a i puno uvezbava svoj pevacki repertoar uz dobru tusku kuhinju.A , verujem , da je napredovao u pregovorima o povlacenju priznanja KIM -a sa Erdoganom . pa usput je i ucio strane jezike ( ne ide mu od ruke ) pogotovu turski i thai …
    Treba vremena za sve a ne ide se tamo autobusom a i nema „Skodu“

  4. Kada bi bio na Dacicevom mestu i ja bi isto uradio. Uzeo odmor od 5 vratio se 12, a 11 bio na sastanku. Ako gospodja Tepic ima makar malo znanja iz matematike racun ce biti jednostavan….na ovo putovanje drzava nije dala ni dolar vise nego sto bi dala da je Dacic otisao jeadanaestog i vratio se. Slabi ste gosopodjo Tepic u logici!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.