Tepić: Grčić je žrtvovan zbog prisluškivanja a ne zbog problema sa strujom

Ostavite komentar

  1. Covek je zavrsio usmereno obrazovanje i jedini posao koji je radio do ulaska u politiku je pecenje prasica. I takvog coveka postaviti da bude generalni direktor EPS je pravo ludilo.

  2. Vucic nije cvece, ali ni ova nije melem ni za usi, ni za nos. Najveći problem opozicije je sto uvek nalazi pogresne ljude, ovu, Djikija, Vukija, Bokija… Strasno gde mi zivimo! Zato necu na glasanje kao sto nece ni cela moja uza i sira rodbina pa neka Vucko i dalje gradi puteve, a mi cemo da zivimo kao i do danas.

  3. Nije on žrtvovan. Nikada neće biti žrtvovan. Ko je od njih nekada bio žrtvovan? On je veza sa Glišićem i finansiranjem SNS-a. Koliko se oni plaše Vučića, toliko se Vučić plaši njih. To je uzajamno poštovanje, jer niko ne zna šta drugi zna. Biće nagrađen novom funkcijom, npr. ambasador u Grčkoj ili sl.

  4. Mozete da coveka prozivate za obrazovanje gde, sta i kad, ali on je za info. svim dusebriznicima diplomirao kod jednog od najcestitijih i najboljih srpskih univerzitetskih profesora. Proverite rad i reference njegovog mentora i videcete da kod izbora profesora za mentora nije bilo greske, jer bi se verovatno i o tome vec pisalo.

Ostavite komentar

Politika

Naslovna strana

26. novembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.