Tepić: Kandidat opozicije za gradonačelnika Beograda biće nestranačka ličnost 1Foto: FoNet/ Milica Vučković

Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić izjavila je danas da će kandidat dela opozicije za gradonačelnika Beograda biti nestranačka ličnost, dok će kandidat za predsednika biti odabran kada bude objavljeno „još jedno istraživanje“.

Tokom gostovanja na TV N1, Tepić je rekla da se SSP zalaže za odlaganje referenduma o ustavnim promenama, koji je zakazan za 16. januara i navela da ne vidi zašto se ne bi sačekalo da se referendum održi kad se formira naredni saziv parlamenta.

„Mi imamo problem zato što potvrda ustavnih amandamana dvotrećinskom većinom u parlamentu ne predstavlja volju većine građana. Mi imamo jednopartijski parlament. Ovo je još jedna smicalica Aleksandra Vučića da iz pretpostavljene ‘pobede’ na referendumu uđe u kampanju za Beograd i ostale nivoe na izborima, jer jasno mu je da Beograd gubi“, kazala je Tepić.

Govoreći o sankcijama Sjedinjenih Američkih Država koje su uvedene kontroverznim biznismenima sa Kosova Zvonku Veselinoviću i Milanu Radoičiću, Tepić je rekla da se one mogu proširiti i na vlasnika TV Pink Željka Mitrovića i kuma Aleksandra Vučića, Nikolu Petrovića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari