Tončevu plaketa Doljevca: Pomogao da se sanira infrastruktura stradala u poplavi 1Foto: Beta/Miloš Miškov

Skupština Doljevca danas je, povodom Dana opštine, dodelila Plaketu ministru zaduženom za razvoj nedovoljno razvijenih opština Novici Tončevu u znak priznanja „za izuzetna dostignuća u sanaciji infrastrukture nakon poplave“, koja je zadesila teritoriju te opštine početkom godine.

„Izuzetno sam ponosan što je Кabinet na čijem sam čelu dobio ovo priznanje. U tom trenutku najvažnije je bilo da se obezbedi pijaća voda“, rekao je Tončev, prenelo je njegovo ministarstvo.

Na njegov poziv, kako je objasnio, prva se odazvala kompanija Koka-Kola, koja je u rekordnom roku obezbedila više od 25 šlepera pijaće vode Rosa što je dovelo do relativne stabilizacije života.

„Takođe, doniran je odredjen broj agregata za struju najugroženijim porodicama. Nakon toga smo, u saradnji sa drugim nadležnim državnim organima i preduzećima, pristupili sanaciji oštećene infrastrukture kako bi se gradjani ugroženih opština što pre vratili svojim redovnim aktivnostima“, rekao je Tončev.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

4 reagovanja na “Tončevu plaketa Doljevca: Pomogao da se sanira infrastruktura stradala u poplavi”

  1. A jel to on izvadio pare iz svog dzepa, humanitarac sa narodnim parama, e ovaj narod nema veze sa zivotom. Uvek se lopovi nagradjuju
    A ovce ko ovce.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.