Trajković: Nisam svedok u slučaju „Ivanović“

Srpska političarka sa Kosova na društvenim mrežama zatražila zaštitu

Ostavite komentar


  1. Alooooooooo!!!!!!!!!!
    Ludilo i crtanje meta režimskih terorista se nastavlja.
    Tabloidi ne opraštaju što je dr. Rada Trajković ušla u Savez za Srbiju.
    Sve vas treba ukinuti!

    Krivična prijava, gospodjo Trajković i
    čuvajte se.

    PS. Ko je ubio Olivera Ivanovića?!

    1. Rada Trajkovic je primala mito za lecenje dece. To je cak svedocio i jedan Albanac a njegovo svedocenje je objavljeno na radiju Slobodna Evropa u emisiji Omera Karabega. Nikada to nije demantovala. Koja bre doktorka, o kakvom moralu ona ima pravo da govori?

      1. Emily:Gospođa Trajković je svoju decu poslala u Ameriku a zagovara da ponovo na KiM dođe do nereda kako bi se ubijali nedužni ljudi.

      2. Ovo pokazuje koliko se svi plase Vlasti iz BG I udbini ubica kao nekad Zemunskog klana.Isti sablon vladanja ko do 5 oktobra 99 navijaci dileri Seselj podupire ista retorika SAMO VECI STRAH. Secam se kako je doktorka podrzavala Kostunicu kad su nisanili Djindjica eto ……

    2. marija:Pa zašto ne pitaš Radu Trajković ko je ubio Olivera Ivanovića. Ona je išla u prištinsko tužilaštvo da tamo da svoja saznaja o ubistvu Olivera Ivanovića.

  2. Halooooo,“razbarusena radikalko“,zar tek sad’ vidis kojem drustvu si pripadala a?????? Pa ti koji te „pljuju“ su sve do jednog „tvoji bivsi saborci“ tj. bivse stranacke kolege !!! Eeeeeeeee sad’ vidis kako je nama drugima ( koji nikad’ nismo mislili kao vi iz SRS) bilo a i sad’ nije drugacije ??? Eeeeeeeee rado rado,takav “ zaokret“ u politickom smislu,je dozvoljen samo Kim jong AVav-u. Ti si bila i ostala „buranija“ !!!

  3. Ako gospođa Trajković nije svedok u slučaju ubistva Olivera Ivanovića, neka onda objasni šta je radila u šiptarskom pravosuđu.

    1. Kad AV_vovi ministri objasne šta rade sa Haradinajem u vladi ,onda pitajte drugaricu Raedu

  4. Kada pogresis u proceni i jednom podrzis Udbinog kandidata Kostunicu i zato dobijes nagradu onda oni smatraju da si izdajica ako neces da podrzavas drugog Udbinog kandidata. Kada jednom udjes u rupu sa tvorom uvek smrdis. Kad je Kostunicin klan nisanio Djindjica ti si ….. sad nisane tebe eto sta je udbaska vlast.

Ostavite komentar


Politika

Čvrst savez opozicije posle 2. juna nije realan: Hoće li sve pritoke ponovo u istu reku? 10

Čvrst savez opozicije posle 2. juna nije realan: Hoće li sve pritoke ponovo u istu reku?

Od saveza i koalicije između političkih grupacija opozicije koje izlaze na izbore i ne učestvuju u njima u Beogradu, kakvu smo imali do pre neki dan, više nema ništa. Moguće je da će na neko vreme posle 2. juna otići svaka na svoju stranu i da će i tema izbornih uslova da se izgubi iz fokusa javnosti. Veće koalicije će nastati kada na pomolu budu novi izbori, a tada će i podela oko bojkota biti zaboravljena.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.