Trajković: Nudili su mi kasetu sa Oliverovim ubistvom

Srpska političarka sa Kosova o navodima Milene Ivanović da je sramno započeti kampanju na mestu zločina

Ostavite komentar


  1. Danas objavljuje ovakve „rekla-kazala“ tvrdnje Trajkoviceve i to jos na naslovnoj strani? Bilo bi to neverovatno da se radi o jednim zaista nezavisnim i profesionalnim novinama a ovako…

    1. Rekla kazala… a ubiše nam Zorana Đinđića, Trajkovića….Gordijev čvor koji je trebao da bude presečen 6 oktobra. Pošto narod nije hteo da ide u Slobine ratove (odziv na mobilizaciju u Beogradu od 15% to najbolje pokazuje) Sloba se našao u čudu…. tada je da bi to, nepoverenje u opravdanost tih ratova, prevazišao, dao nalog službama da odranizuju paramilitarne trupe (od najgoreg šljama, budući ratni profiteri), slično kada su mu uvedene sankcije, dao je toj mafiji da mu vodi privredu…. zato i beže od Evrope kao „đavo od krsta“ jer šta bi oni radili u uređenoj državi (državi zakona)? Bili bi iza rešetaka!

      1. Da li je zaista realno da se bas Radi Trajkovic ponudi ta nekakva kaseta? Od svih, bas Radi Trajkovic? Ako se na tim snimcima vidi ko su ubice i da su povezani sa Srbijom, zar ne bi mnogo vise para za te kasete dobili od Amerikanaca, ili Albanaca kojima bi to leglo samo tako?

      2. Zašto se ubistvo Zorana Đinđića povezuje sa bilo kime i tamo nekim „Trajkovićem“… Valjda si u „Zanosu strasti“ mislila na treće razredne političare Ivanoviće koji ni na KiM nisu mogli da opepele a kamo li u Srbiji.
        I da Velikog Petog Oktobra smo se guši i u suzavcu i trpeli gumene metke nadajući se rešenju Gordijevog čvora i zato je stradao Đinđić.

    2. Rekla-kazala je tvrdnja tužioca PR da su kamere proradile 1-2min posle ubistva Olivera Ivanovića.
      Snimak ubistva sigurno postoji.

  2. Gospodja Milena bi trebalo da se ugleda na Gospodju Ružicu, i da sa malo više razumevanja, dostojanstva i časti nastavi da žali i oplakuje gubitak voljene osobe. Poruka Gospodje Trajković nije ta da ona baštini političke vrednosti, i lik i delo ubijenog Olivera Ivanovića, već da se ne slaže sa činjenicom da je legalno nekoga ubiti zbog svojih političkih stavova, i da se protivi institucionalnom prikrivanju počinioca. Ko ovo ne razume je, ili nedobronameran, ili je zaveden, ili je zao.

    1. Vladimir, da si stavio i 5 puta slovo D, nebi bio manje neobrazovan, da ne pišem nešto drugo

      1. Dragomire,
        važno je da ste
        vi „obrazovani i pismeni“,što se jasno vidi iz priloženog :
        1.-kad se nekome obraćate nepravilno je reći (u nominativu) „Vladimir“,
        Dragomir“, „predsednik“,ili npr. „drug“,već
        je pravilno „Vladimire“,
        „Dragomire“,
        „predsedniče“,
        „druže“,itd.;
        2.-nepravilno je napisati „nebi“,
        piše se rastavljeno-
        „ne bi“;
        3.-na kraju svake rečenice stavlja se jedan od interpunkcijskih znakova – tačka,upitnik
        ili uskličnik,
        što u vašoj rečenici nedostaje. Dakle, pokazali ste svoj nivo (ne)pismenosti tako što ste,u jednoj jedinoj rečenici, načinili tri pogreške koje govore da bi trebalo da se vratite u prvi razred osnovne škole. Posebno je porazna činjenica što dajete sebi za pravo da drugima delite lekcije o pismenosti i obrazovanju.
        Verovatno se tako nešto ne uči u tim (nažalost,veoma modernim i popularnim,a kriminalnim i izuzetno štetnim i tragičnim po naš obrazovni sistem,kao i društvo u celini) „sega-mega-giga“ fakultetima, koji hiperprodukuju potpuno nepismene ili u najboljem slučaju polupismene diplomce,
        magistre i doktore nauka.

  3. Inače naš sud ne priznjae poligraf kao sredsvo za apaolutno utvrđivanje istine, ali ok… Njabolji pravnik ikada sve zna, a narod veruje, veruje…

  4. Gospodin Oliver Ivanovic je bio narodni Tribun na Kosovu i Metohiji.Kao takav on pripada svima a ne samo svojoj familiji i zeni Mileni Ivanovic.Ovo sto cini gospodja Rada Trajkovic je dobro i za samu porodicu Ivanovic.Boriti se,da se sazna prava istina o ovom podlom ubistvu nije koriscenje imena gospodina Ivanovica vec prava politicko-pravna tema,koja moze da ubrza razresenje ovog zlocina.Sto je u interesu Srba i Albanaca na Kosovu i Metohiji pa ako hocete i u celog regiona.Od mistifikacije ovog podlog ubistva imaju koristi samo kriminalci.Kao sto znate oni uvek neguju “bratstvo i jedinstvo“.Cak mogu da budu i koalicioni partneri u ovoj NATO drzavi.Ljudskoj bedi nema kraja….!

  5. Najgore što vlast može da radi su podele u sopstvenom narodu. To rade na Kosovu, to rade i u Srbiji. Svi koji nisu za Srpsku listu su neprijatelji. Rada Trajković je pre par meseci izjavila da se normalni Srbi na Kosovu ne boje Albanaca već Srba. To sve govori. Kada bi se razbila mafijaška klika na tom Kosovu, koja uteruje strah običnim ljudima, poboljšali bi se svakodnevni odnosi između Srba i Albanaca a to je suština cele priče oko Kosova. Jer kada su odnosi relaksirani lakše se pregovara.

  6. Ja imam poprilično godina, i bogato životno iskustvo, upoznao sam mnoga ljudi različitih osobina. Međutim do danas nisam verovao da postoji takva moralna veličina poput Rade Trajković

    1. Godine i iskustvo ne znače baš mnogo i ne bih se time to čuo niti isticao takve argumente u prvu plan. A posebno to nije dobro ni pametno činiti ukoliko je čovek formiran na nemoralnim,
      nepoštenim,
      kukavičkim, licemernim,
      nehumanim i primitivnim osnovama.Neretko je čak i prednost biti bez ikakvog iskustva (pa sticati pozitivna), nego loše i pogrešno iskustvo stečeno u ranijim fazama života primenjivati kroz čitav život,pa i u poznim godinama. Jednostavnije i narodski rečeno – onaj ko je prošle godine bio budala ili glup,neće i ne može ove godine biti pametan i inteligentan,a neće to biti ni za narednih pedeset godina.

      1. @100 za jednog
        Bas lepo sto si osvetlio sopstveni karakter. Bitno je da si svestan ko si i sta si te sada mozes da probas da radis na sebi i da se popravis iako i sam si u poslednjoj recenici priznao da su sanse minimalne. Ali ti probaj ipak.

        1. Vidim da ste se prepoznali u mojem komentaru,i drago mi je zbog toga. To je pozitivan znak,mada prizemna banalizacija i zamena teza jasno razobličava bota u službi av-a.

  7. G-đo Trajković prozivajte ih stalno ! Vas ne smeju da ubiju jer bi se odmah znalo ko je to učinio.Kako je govorio Oliver : “ U atmosferi straha se ne živi „, zato nastavite njegovu misiju, a G-đa Milena mora da razume ovu Oliverovu univerzalnu sintagmu i da ponaša u skladu sa njom.

  8. Cinjenica da su se Albanci i sponzori bolje spremili za ove izbore, nasli su vise „postenih srba“, neke su vidimo uspeli i da zavrbuju, koliko je kostao transfer verovatno nikada saznati necemo, trude se, nema sta. Iako su svesni da i takvi kakvi su, Vucicevi ce dobiti najvise glasova ali nije na odmet da se malo razvodne ti glasovi, oduzme jedan ili dva, mozda tri mandata. Ono sto je zanimljivo je kako se medju Srbima lako i jeftino nadju oni koji ce da odrade sve sta treba za neprijatelja, tako je od Turaka, preko nacista pa do danas.

  9. O Vucicu i njegovima na Kosovu mislim sve najgore. Sramota su, ali su i takvi bolji od Tacijevih i Haradinajevih „Srba“.

  10. Koliko sam ja (iz medija) shvatio, gospođa Milena je bila nevenčana supruga Olivera Ivanovića. Ako je to tačno, zašto o njoj pišete kao o Mileni Ivanović, kada je ova MIlena Popović? Sem ako nije zvanično promenila prezime.

  11. „Ivanoviceva“ bi bila Oliverova cerka, a njegova zena je „Ivanovicka.“ Ko ne veruje, neka procita gramatiku srpskog jezika ako vec to nije uradio u skoli.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.