Trajković: Poštujem Vučićevu izjavu

Ostavite komentar


  1. Srecni i ruzicasti Vucic drzi banku, Sto je jos gore, i kolicinu kiseonika.Pozdrav hrabroj gospodji Trajkovic.

  2. Rado, čestitam ti na ovim rečima. Sadašnje beznadežno stanje će verovatno još dugo trajati i nestaće još mnogo dobrih i vrednih ljudi, a na kraju će ipak morati i oni sa svojim predsednikom da odu. A, onda će se postaviti pitanje ko je od nas šta učinio i činio u ova zla vrtemena.

  3. Pitanje je samo, da li će ova uboga zemlja Srbija moći, umeti, da se dovoljno dugo stidi i kaje, što je dopustila da joj premijer i predsednik bude Vučić i da sa državom upravljaju presvučeni radikali…!? Gospođi Trajković želim svu sreću!

  4. Bolji i tačniji komentar od današnje karikature ne postoji! Sve je tu rečeno…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.