Trajković: Srbi uklonjeni iz dijaloga

Ostavite komentar


  1. Mnogo je onih koji bi sada da pametuju. Gospođa Trajković je za vreme vladavine DOS-a od 2001. do 2011. godine punih 11 godina žarila i palila srpskom politikom na KiM. Rezultate vidimo. Sada je vreme za neke nove ljude sa novim idejama.

  2. Svojim ponasanjem i uklanjanjem Srba iz institucija Kosova,Albanci pokazuju svu bezobzirnost.Albanci ce izgubiti podrsku zapada i sto je veoma opasno trazice podrsku ekstremnih muslimanskih organizacija.

  3. Srbija cini sve da zastiti Srbe na KiM ,a to sto pojedinci pokusavaju da umanje napore i borbu zarad tih interesa je nekorektno.

  4. Sa ljudima sa KIM su stalno predstavnici Vlade RS i nevidim razlog za nezadovoljstvom

  5. Рада је углавном конфузна и тешко је разумети и повезати њено виђење ситуације!

  6. U samim pregovorima ucestvuje vlada Srbije tako da Srbi sa Kosova imaju izuzetno dobrog zastupnika.

  7. Kad si agresor koji počini genocid, moraš biti spreman na posledice.

  8. Pomenuta Rada Trajkovic …. pa njeni stavovi su poznati samo kritika. Pogledajte njene snimke i izgled kada je bila u vlasti na Kosovu i Beogradu 2001-2011. Frizura, odevanje ( zena u lovi ) i sve je bilo kako treba. Sadasnji njen izgled govori da nema vise love, i vlast ne valja i nista ne zna. A sta da se radi to ja ne znam ali mi fali ….
    Sve su to politicari kriticari nisam za Vucica mada tako zvuci ali stvarno STA DA SE RADI SA KOSOVOM OMCA NAM JE OKO VRATA NAMETNULI SU NAM JE A I SAMI SMO TOME DOPRINELI ????

  9. Пок. Оливер Ивановић се није плашио Албанаца већ Срба на Косову. Баш онако како је Р. Трајковић описала. Путем интернета могуће је пронаћи изјаве Вучића, Ђурића,Дачића,Гашића везане за О.Ивановића и како су медији послужили за острел истог на изборима. Онда се многи могу уверити колико је искрена њихова туга за убијеним.

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.