Tri radna dana, jedan usvojeni zakon

Mesečni izveštaj Otvorenog parlamenta o aktivnostima u Skupštini Srbije

Ostavite komentar


  1. Javna je tajna da se ovim zemljom vlada podzakonskim propisima jos od doba Milosevica. Posebno u oblastima funansija u unutrasnjih poslova. To prakticno znaci da se zakoni dineseni u skupstini prekrajaju tim propisima uz samo jedan potpis resornog ministra. Zato i donosimo samo zakone koji su uslovljeni od EU. Sve ostalo se kroji po kabinetima u zavisnosti od trenutnih potreba. Tek kada se takva praksa "zakonski" onemoguci pocece formiranje zakonske drzave.

  2. G.Maricu, ne brinite. Ovo je napad botova koji ni ne znaju sta su to podzakonski akti pa prema tome njihovo vrednovanje se ni ne racuna! Ako ni zbog cega drugoga ono bar zbog zakonske regulative je potreban Srbiji prijem u EU. Onda nece moci bez sudskih tuzbi iz Luksemburga (Evropski sud) da svaka susa zamislja drzavu po svojoj volji. Ali to opet nema ama bas nikakve veze sa NATO!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.