Trifunović: Rekli su mi da mi više nije pao na pamet protest

Aktivista Lokalnog fronta iz Valjeva za Danas o tome kako je privođen zbog transparenta protiv predsednika Srbije

Ostavite komentar


  1. Ko dosad nije shvatio kako treba odgovoriti na silu koju koristi režim? Problem je, međutim, što svi misle kako će neko drugi da se aktivira a ja mogu da sedim na sofi, grickam kokice i gledam predstavu na TV-u. E, pa, rođaci, ako mislite da ću ja, koji imam dobar standard i život, da se angažujem za vas, onda se se malo zafrknuli.
    Ustajte, bre, šta čekate?!

  2. Svaka podrška gos’n Trifunoviću. Svom snagom protiv radikalskog isprdka i svih parazita u njegovom okruženju. Sve je to hohštaplersko-huliganska bagra čiji je vođa hulja, a jedini cilj lagodan život na račun sirotinje.

  3. Polako ali sigrno, ako esenesovci ovako nastave, a hoće verovatno i žešće jer njihov „Vožd“ sve više gubi tlo pod nogama, stiže vreme za opšti narodni ustanak na miran način masovnim demonstracijama u BG -kao kada je rušen bivši Vučićev „gazda“ kod koga je bio ministar u njegovoj vladi, Slobodan Milošević! Ako je Sloba pao, pa vlajda je moguće srušti i ovog mangupa?
    Doviđenja u maju u Beogradu na rušenju Vučića i njegove kriminalne bande!

  4. Alo bre mundiri,sta ste umislili. Nije Srbija plemenska banana republika,svi ce odgovarati za svoje postupke. Hapsite vi tetkinog prevaranta,bre.

  5. MUP Srbije je represivni aparat u službi SNSa. To se ogoljeno pokazalo tokom protesta u julu prošle godine. Samo partijska policija može onako da se iživljava na bespomoćnim građanima. Kao nagradu pripadnici MUPa poslednjih godina imali su nekoliko povećanja plata (uvek veći procenat od ostalih), grade im se stanovi po subvencionisanim cenama…

    1. Ma mi smo naj naj demokratckija država na svetu tu nema dileme, pored svega ostalog što smo,, naj,, slušajte samo medije i izjave glavno bodećiš političara i biće vam lepo 

  6. Pamti pa vrati. Nece ni ovi dugo. Milosevic je izgledao nepobediv, pa je umro u zatvoru. Tako ce i ovi

  7. Gospodine Trifunoviću, znate Vi dobro da Predsednika Republike Srbije ne možete zaplašiti nikakvim transparentima, već je Vaša (i još nečija) želja bila da interveniše policija i da Vas uhapsi i od Vas napravi mučenika represije.

  8. E prijatelju, što se gicaš? AV AV i njegovi ti lepo omogućili da ideš na utakmicu i da igraš kolce na železničkoj stanici u BGD, dozvolila ti da ideš na Kopaonik da se sankaš a ti protestvuješ. Vidiš kako lepo i pristojno „narodni“ poslanici govore u Skupštini. Ugleaj se malo na njih. Posadi malo neku travku pa duvaj ko čovek a ne ovako.. Mogao si lepo da staneš ispred bilborda i da daš podršku a nisi. Što nisi sa cvećem došao?

  9. Dobri i hrabri covece, zapamti te batinase koji se kriju iza uniformi Republike Srbije. 6. oktobar stize skorih dana.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.