U kragujevačkom DS-u danas nastavljeno prikupljanje potpisa za listu Zdravka Ponoša 1Foto: DS Kragujevac

Potpisivanje liste za predsedničkog kandidata Zdravka Ponoša nastavljeno je i danas u prostorijama kragujevačke Demokratske stranke.

Juče je potpisivanje Ponoševe liste vršeno u Kragujevcu na više punktova u organizaciji Stranke slobode i pravde i Narodne stranke a danas Kragujevčani svoje potpise za predsedničku kanadidaturu ispred liste Kolaicije „Ujedinjeni za pobedu Srbije” mogu da daju u gradskom DS-u.

Odziv je dobar kažu za „Danas” iz ove liste koja objedinjuje kragujevačku opoziciju. Potpisivanje podrške predsedničkom kandidatu Zdravku Ponošu u prostorijama Gradskog odbora DS-a u Kragujevcu, protiče u najboljem redu.

– Drago mi je što vidim mnoga poznata lica ne samo iz sveta politike već uglednih Kragujevčana, naših sugrađana, željnih da doprinesu u borbi protiv ove pošasti koja je zarobila Srbiju, kaže Ivan Dubljanin, predsednik GrO DS Kragujevac.

Po njemu energija koju smo danas osetili i svima daje dodatnu snagu.

– Potpisivanje će trajati do večeras u 22 sata, iako ne isključujemo mogućnost da bude i sutra upravo zbog velikog interesovanja. Uveren sam da aktuelna vlast nema načina da zaustavi demokratske promene, kojim god se metodama služila. Osećamo svi da su promene blizu, zaključuje Dubljanin.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari