Ugljanin sa kandidatima za odbornike u Sjenici 1Foto (SDA): Sulejman Ugljanin – Izbor između dve opcije-SDA ili velikosrpski režim

Predsednik SDA Sandžaka Sulejman Ugljanin, danas, je razgovarao sa kandidatima za odbornike u Skupštini opštine Sjenica. I predstavio im izbornu platformu stranke.

-U ovoj borbi Davida i Golijata, borbi jednog malog naroda na Balkanu,čiji status nije rešen, i velikosrpske politike, izborićemo se za pravdu i pravo,tražićemo šta nam pripada, iskreno, pošteno, hrabro i istrajno – rekao je lider SDA svojim kandidatima za lokalne odbornike u Sjenici i ponovio , pre par meseci izrečenu konstatciju, da „na ovim izborima u Sandžaku imaju samo dve, potpuno suprostavljene opcije, SDA Sandžaka-autentična sandžačka opcija i velikosrpski režim na drugoj strani“.

Lista „SDA Sandžaka – dr Sulejman Ugljanin“ će nastupati pod sloganom “Sandžak naša kuća” i na glasačkom listiću u Sjenici biće pod rednim brojem 6. Nosilac liste je Mirsad Hodžić. SDA, u poslednja dva mandata, predvodi lokalnu vlast u sjeničkoj opštini. Tamošnji lokalni parlament ima 39 odbornika. U još uvek važećem mandatu SDA je imala 15 odbornika, Sandžačka demokratska partija (SDP) 9, Stranka pravde i pomirenja 7,SPS 5 i 4 odbornika imala je SNS. Vladajuću većinu činili su SDA,SDP i SPS.                                                     

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari