Ugljanin: Za Bošnjake Aleksandar Vučić nije predsednik

Ostavite komentar


  1. Da see ne lažemo u Srbiji nacionalne manjine imaju bolji položaj nego u bilo kojoj drugoj državi!

  2. Sramota sta se dozvoljava ovom Ugljaninu, kada ce vec da se procesuira za ovo sto radi protiv drzave u kojoj zivi i Ustava?

  3. Otkuda ovome pravo da govori u ime svih Bosnjaka? Ovaj je podjednako opasan i za Bosnjake i za sve ostale u Srbiji. Neka ne mesa gradjane Sandzaka, kojima je stalo do mirnog razvitka Srbije i suzivota sa svima. Dosta nam je bilo svadja i ovakvih ekstrema, koji nam nisu nista dobro doneli vec samo zlo.

  4. Opis Pacolija – naglasak na „obrazovan“. Ceni Suljo znanje. Ono „bogat“ je sasvim sporedna stvar. 🙂

  5. Suljo ,ti i tvoji sunarodnici koji ne priznajete Srbiju kao svoju zemlju a Vucica kao svog predsednika ,birajte ,Bosna koja je u komsiluku ili Turska koja je malo dalje.

  6. bošnjaci su državljani bošnje,neke nepoznate nam države,bosanci su državljani bosne,a g-din je neko kome je potrebno da pročita citate Meše Selimovića o ovim našim sunarodnicima što primiše veru mahamedansku pa sad nisu načidto i ni ko su ni šta ni gde će,samo znaju da je mržnja prema srbima ono isto kso što se u hrvatskoj desi srbima kad odu u katolike.Tad valjda da se dokažu pljuju po veri svojih đeda i otaca

  7. Suljo vidi samo pare. Zabole njega cosak za Bosnjake; manipulacijom zeli da uveca bogatstvo. Pokazite javno njegovu imovinsku kartu i svima ce sve biti jasno!

  8. Pa ne vidim da se seli u neku drugu drzavu ako mu se ova ne svidja, i iskreno sumnjam da bi u bilo kojoj drugoj drzavi tolerisali ovakve izjave

    1. @danica
      Ziv ti keva jel mislis da vise prica od Dodika, Marica, Seselja, Obradovica…………..a niko ne seli.
      Znaci kad drzavni medij ,,Cirilica,, pored Bosnjaka vrijedja i sve muslimane svijeta Dodikovim ARLAUKANJEM, hodza……….

  9. U Sandzaku uvek ima neki profesionalni nacionalista. Ranije bio onaj muftija dok je ovaj Ugljanin bio ministar, sad je muftija uhlebljen nekom funkcijom pa nezadovoljni Ugljanin divlja. Taj Sadzak je i ovako ekonomski i socijalno zaostao pa mu samo jos ovakvi fale.

    1. A šta ste očekivali kada vam i državu vodi „profesionalni nacionalista“

      1. Našu državu može da vodi samo onaj koga narod izabere. Taj čovek može da bude ultranacionalista, anacionalista ili „Majka Tereza“, svejedno. Oni, kojima se ne svidja volja naroda ili, koji bi da je menjaju, mogu samo da biraju neku drugu državu a njima su otvorena vrata na sve četiri strane sveta. Inače, hajde, nabrojite nam makar jednog vodju u okolnim državama koji nije „profesionalni nacionalista“? Možda su Izetbegović, Tači, Plenković ili …?! Vi biste hteli, da se vrati situacija karakteristična za prethidnu Jugoslaviju?! Da svi imaju svoje male nacionalističke državolike tvorevinbe a od Srbije da napravite Jugoslaviju pa da je ponovo rušite?! ?! Pa, gospodine VladaN-e, „neće da može“.

  10. Svoje komplekse Suljo nemoj da lečiš tim zapaljivim izjavama , jer si i onako beznačajan i bezopasan ovde.

  11. Ovaj je nekad sigurno bio u KPJ a posle u vlasti godinama a sad mu se ne svidja. Ljudi kad dođu u neke godine, 65, treba da se isključe iz političkog života, delovanja, glasanja, da puste mlade ljude da kreiraju sadašnjost. Sramoto jedna matora, šta ti zagovaraš

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.