Varhelji ohrabrio sve stranke da učestvuju na izborima

Fajon, Bilčik i Varheji iza zatvorenih vrata sa Gojković i poslanicima

Ostavite komentar


  1. Veljheri je sendvičar.
    Sasvim sigurno jer ima suprotno mišljenje od naših pametnjakovića.

    1. Nije sendvicar ali je EU birokrata koji ima zadatak da ubedi stranke u Srbiji koje bojkotuju ove nazovi „izbore“ da izadju kako bi im dali legitimitet i gde bi parlament Srbije izglasao odluke oko Kosova. EU sracunato radi da se demokratija u Srbiji obespravi do te mere da kamen na kamenu nece ostati, samo Vucic i njegova autokratija. A za sendvice su zaduzeni oni koji kuckaju svakog dana na radnom mestu koje placamo mi, gradjani Srbije.

  2. Varheji je Orbanov sluga iz Segedina iz 3 slusanja u EP a po kljucu izabran za komesara..medjutim motor razumevanja problema koje ima opozicija a zapravo vecina naroda u Srbiji ekipa SzS treba da setuje u Briselu na za to valjanim adresama..Ima ih puno i odreda misle ovo sto Tanja Fajon prica!!!Osim toga Orbanova partija suspendovana u EPP..sve kljucne gradove u Madjarskoj izgubio…a slede i njima izbori..pa lagano…poslozice se sve..a SzS umesto N1 i twit..da je u nedelju posle onog skupa u Kombank dvorani,u 50 gradova Srbije u istom danu napravio javme tribine,razgovor s narodom…bolje bi im bilo..Jes zahtevno al se tako radi..na terenu

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. i 26. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.