Vašington post: Tači obećao rad na povlačenju taksi

Ostavite komentar


    1. Da li se šalite? Zar još uvek, ni posle 30 godina,m niste postali svesni albanskih ujdurmi? Zar zaista verujete da će Tači, ili bilo koji drugi Albanac, učiniti bilo šta povodom ovog obećanja?! Mislim da se najveći broj dogovora i obećanja datih Srbima od strane Albanaca, mogu bukvalno definisati kao „Obećanje ludom radovanje“?! A mi jesmo „ludi“ narod, zaista, kada nam ni posle toliko godina ništa nije jasno. Sa arnautima nije uspeo da se dogovori nijedan srpski kralj, to nije uspelo kako Titu, tako ni Miloševiću, Djindjiću, Koštunici, Tadiću pa neće ni Vučiću. Ko se uzda u čvrstoću dogovora sa Albancima taj je siguran gubitnik. To je narod koji respektuje samo batinu i silu. Sve ostalo je za njih odlika slabosti i gluposti.

    2. Dragojlo:Kome se ti zahvaljuješ. Pa taj Tači sve čini da sve Srbe protera sa KiM.

  1. Ako mu je verovati. Mislim da samo maže oči, zna da ih Haradinaj neće povući.

  2. Videli su da im ovaj potez sa taksama i ne donosi bas neke dobre poene na medjunarodnom planu. Vreme je za pametnije poteze i da se malo spusti lopta.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.