Veber za RSE o Vučićevoj poseti Moskvi : Poseta u propagandne svrhe

Ostavite komentar


  1. Ne sedimo mi na dve stolice ako smo isli u Rusiju. Nas predsednik trazi podrsku i razumevanje od svih.Ali kod nasih prijatelja Rusa to je sigurno da ce dobiti.

    1. Зашто сви СНС ботови имају женска имена? А за шта „наш председник“ то тражи подршку и разумевање? За уништавање Србије? Све што је могло да се разбије и уништи он је то здушно помагао. Наравно, он и његов брат су имали значајне бонусе у свему томе. Њихова последња аквизиција ПКБ ће им донети енормну корист. И ко нормалан ће их подржати у том послу? Осим, „наших америчких пријатеља“.

  2. A sta znaci sedenje na dve stolice? Prijateljski odnosi i sa Zapadom i sa EU i sa Rusijom? Sta treba da radimo? Da ratujemo sa nekim?

  3. Svako da je za ocekivati da neko namerno ne zeli da vidi neciju borbu i da to isto izvrgava. Tako je i ovde slucaj.

  4. Naravno da će Veber reći da je Vučićeva poseta Rusiji propaganda, kao što će reći i da svaka poseta Angele Merkel ima smisao i svrhu ( to ajde i da mu oprostimo) ali neka iznese on svoje mišljenje i stav o KiM, to bih volela da čujem! Neka prokometariše trenutnu situaciju i dešavanja ne samo prethodnih dana već prethodnih meseci( neka se ne osvrće opet na Vučića već neka šire sagleda sliku).

  5. Kakvo vise sedenje na dve stolice ? Mi smo vojno neutralni i saradjujemo i sa istokim i sa zapadom… mozda malko vise sa istokom 🙂

  6. Svako ima pravo na svoje misljenje pa i Veber. Ja ne mislim kao on sto misli. Ova Vuciceva poseta je itekako vazna za Srbiju. Tim vise sto ne ocekujem nesto posebno od licemernog Zapada. Ne dao bog da dodjemo samo u njihove „ruke“ tj. pod njihovom kontrolom. Ne verujem u njihovu iskrenost. Oduvek su bili licemerni i zlonamerni. Razvijati odnose moramo i to je neminovnost. Cenim Nemacku kao ekonomsku silu, ali ne i po politici koju vodi prema Srbiji i Balkanu.

  7. Зашто, ви господине, понижавате ова два председника? Ваш Хитлер је био много јачи него ви сада па је се стровалио у блато! Шта ви умишљате? Напали сте један мали народ, бомбама му отели територију и то вам даје за право да се и даље шепурите и понижавате неког! Ми, тако мали и никакви смо два пута били победници над вама! Присетите се и спустите лопту! Ви отимате наше и немате шта да нам објасните!

  8. Sbe što ide u pravcu rešavanja kosovskog pitanja treba podržati. Možda to nekome ne ide u prilog. Žao nam je, mi gledamo u budućnost, bez hipoteke za našu decu.

  9. Srbija I’ma dve bitne stolice:stolica u UN I stolica u savetu bezbednosti UN. Iz toga proizilaze obaveze gde ce svoje malo dupe da smesta kad nije u obavezi da na njima sedi.To sto USA ne preza od etiketiranja je borba za privilegiju sirenja total sloboda sto je podlozno kritici ako zelimo dobrog saveznika.Ni Vasa Nemacka ne sedi vec radi say svima pa joj ne brojimo stolice.Brojimo ih jedino ako zvuce na zdravstvene,ili Srpski receno da svi razumeju:Radovane mnogo se..s!Veber kao streber pponavlja lekciju kao dijareju politickog shvatanja zdravstvenog biltena Srbijice.Ceneci Nemacku medicine jos of alka selcera na ovamo,moram se sloziti da stanje u juznoj administrativnoj zoni Kosovu I Metohiji politika lici na dijareju,a u ostalim delovima radna atmosfera ne dozvoljava opozicionoj etikeciji da dodje do izrazaja jer je pozicija ala Radovan,spijunira Rumenku kad zavrsio sa citanjem ljubavnih romana.Zato gospodine Veberu kritika treba da bezi od stolica I krene u pravcu energetskog
    I kapitalnog sektora u stvaranju normalnog zivota abonenata demokratije,ma sta to znacilo.

  10. Vrlo tačni navodi u tekstu g. Vebera. Lako je pročitati „politiku“ koju Vučić sprovodi, politiku laži i obmana. Sve što radi je u njegovom ličnom interesu (razne pljačke i otimačine) a sve što javno radi je samoreklamerstvo koje nema veze sa stvarnim životom. To što građani Srbije veruju njegovom „lažnom odelu“ je stvar samoobmane i samozavaravanja. Kada progledamo biće kasno, ostaćemo i praznih ruku i praznih glava (mada ovo poslednje smo već ostvarili). Od Rusije nikakve koristi (sem lične, kod korumpiranih vlastodržaca) nismo, niti će mo imati.

Ostavite komentar


Politika

Đilas poziva deo opozicije da promeni odluku o izlasku na izbore 10

Đilas poziva deo opozicije da promeni odluku o izlasku na izbore

Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas izjavio je danas da će se uključivanjem predsednika Srbije Aleksandra Vućića u izbornu kampanju za lokalne izbore nakon 16. maja "ponovo voditi funkcionerska kampanja" uz zloupotrebu državnih resursa i medija i pozvao sve koji su se opredelili za učešće na izborima da odustanu od te odluke.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.