"Večeras odgovaram političkim i medijskim manipulatorima": Vučić se oglasio po povratku iz Brisela i najavio novo obraćanje javnosti 1Foto: EPA-EFE/MARTIN DIVISEK

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na svom Instagram profilu nakon što se vratio iz Brisela i najavio večerašnje obraćanje, kada će, kako kaže, objasniti šta se dogodilo tokom jučerašnjeg dana.

„Poštovani građani Srbije, hvala za brigu i podršku u teškom danu juče. U ranim jutarnjim satima smo stigli u Beograd i sada analiziram šta se sve dogodilo. Borili smo se i, koliko je bilo moguće u teškim uslovima, izborili i za budućnost Srbije u miru, za nastavak investicija u našu zemlju, da čuvamo i ja svoju zakletvu i Ustav Srbije i Kosovo i Metohiju u sastavu Srbije“, rekao je Vučić.

Kako je saopštio, laži o njemu plasiraju i „tajkunski mediji, ali i RTS i Tanjug“, stoga će se večeras u 21 čas obratiti građanima da objasni šta se desilo u Briselu.

„Večeras odgovaram svim političkim i medijskim manipulatorima koji bi za mrvu vlasti zgazili sopstvenu državu. Srbija nema cenu, to je nešto što nikada nisu razumeli. Pobedićemo ih. Pobediće Srbija“, najavio je Vučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari