„Večeras odgovaram političkim i medijskim manipulatorima“: Vučić se oglasio po povratku iz Brisela i najavio novo obraćanje javnosti

Ostavite komentar


  1. Meni je ovog čoveka iskreno žao. Trebao bi da se leči, ali ne od srca. A još mi je žalije nas.

  2. Hoćeš li nam večeras otkriti radosnu vest obećanu u Minhenu ;koje je ime države koja je povukla priznanje Kosova,ili si nas slagao?Sa nestrpljenjem čekamo.

  3. Znaci na pinku odgovara na nepostavljena pitanja, po sistemu samo ja govorim istinu, a ostali lazu.

  4. Ima li goreg medijskog manipulatora od Aleksandra Vučića?
    Ima li većeg manipulatora od Aleksandra Vučića?

  5. Koje li su to budale koje ce slušati obraćanje ovog političkog nakupca??

  6. Kako je saopštio, laži o njemu plasiraju i „tajkunski mediji, ali sada i „MOJI“ RTS i Tanjug“ zato se „s’obzirom da je vrag odneo salu“ moram obratiti gradjanima sa Pinka !
    Sigurno je sigurno !

  7. Zar ni istinoljubivi DANAS ne sme da prenese informaciju o tome da je sinoc izdao, predao i prodao sve, kao da ne znate sta je sve potpisano, iako su vec unaped to predskazali Milica Savetnica, Lutovac i Kostres? Zasto od citalaca krijete tajne dokumente, koji su juce vec treci put usvojeni, a za koje sigurno znate. Umesto objektivnih informacija, pruzate nam samo veleizdajnikovu izjavu.

  8. Batali alkohol i pogledaj oko sebe! To te narod GLEDA a u ruci im Ustav a u srcu Kosovo!

  9. Reče najveći srpski politički i medijski manipulator.
    Ja te slušati i gledati neću.

  10. Ljudi, Izdaja!
    Oni nacisti u Briselu su objavili šta su se se ova dva vola ustvari dogovorila

  11. Gospodine predsjedniče,zanima me dali je Đilas i dalje tajkun i lopov ili nije…?Čisto da formiram mišljenje.

  12. Molim te predsednice idi na RTS , oslobodi Pink , da gledamo ZAKLETVU I ZADRUGU.
    HVALA!

  13. Veceg manipulatora od tebe nema. Hvala Bogu pismeni smo, sve procitali i razumeli sta si izdogovarao. Nisi nista potpisao ali usmeno sve priznao. Nije sija nego vrat. Prema tome svi drugi manipulatori su u onosu na tebe mala deca. Kako se ono kaze nije sija nego vrat.

  14. Bogami, u sporazumu jasno piše da su u pitannu dve države, ali on će, kako već to radi, prikazati sve drugačije i optužiti opoziciju.
    Glumatalo

  15. Mislim da bi prodao sve za vlast, zemlju Rio Tintu, svoju veru, Kosovo ili sta god moze.

  16. Užas, on je naš predsednik, jedan normalan komentar nisam pročitala,zašto toliko mržnje prema nekome ko je naš predstavnik u svetu?Stvarno mi nije jasno

  17. Nažalost nema ni malo meru u izjavama,daće izjavu ,,manipulatorima,, zar on nije sam manipulator? daje takve izjave svaki dan da narod ne zna šta je laž,šta istina a šta manipulacija.? Mislim da svakog Srbina treba da je sramota što ima ovakvog predsednika.?

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.