Vida Ognjenović: Lutovac da se izvini ljudima koje je uvredio

Ostavite komentar


  1. To drustvo nije trebalo nikada ni da bude primeljeno u clanstvo DS. Kamo srece da se to nije nikad dogodilo, Lutovac danas ne bi morao da spasava prst obraza. Ako je uopste nesto i moguce spasiti.

  2. Mozda treba da im se izvini i da ih ljubazno zamoli da preuzmu stranku,e pa to sigurno clanstvo nece dozvoliti a vama ako ih je zao slobodno podjite za njima ionako ste razocarali postene clanove i simpatizereDSa,podrska legalnom rukvodstvu stranke….

  3. Ova zena je bila ambasador ovde u Danskoj i nije prstom mrdnula za celo vreme svog mandata.Ne mogu ocima da je vidim lenstugu jednu.

    1. Kao i većina „Drugosrbijanaca“… Ceo život parazitiraju na državnoj (narodnoj) poturajući i svoj isključivo iz najsebičnijih motiva praktični kvaziintelektualizam kao misionarsku borbu za uredjenju, demokratski Srbiju…Uredjenu taman toliko da mogu nesmetano da nastave da parazitiraju na svojim“intelektualnim“ visinama.

    2. Gospodja Ognjenovic nema politicku karijeru. Nista od njene profesionalne karijere ne dovodim u pitanje, ali politicku karijeru nema jer je sve vreme bila kadar Dragoljuba Micunovica. On joj je sve u politici obezbedio i njemu je i dan-danas lojalna.

  4. Poštovana bakice,
    Molim Vas zbog nas mladih koji u ovoj zemlji ne vide budoćnost, zbog vas takvih, drčnih i nezasitih valadanja, da idete u penziju i time stvorite mogućnost da kakva takva opozicija makne ovo zlo sa vlasti. Vaše je prošlo, pokazali ste šta (ne) znate, sada pustite ljude da rade! Aj molim Vas u ime omladine Srbije!

  5. Gospodjo uz duzno postovanje i vas je trebao da izbaci, podrzavate i branite coveka kojeg je stranka DS izbacivala iz clanstva, coveka preletacevica i pomagaca Zrljka Mittovica i Pinka, podrzavate da bude paralelni predsednik Neke stranke koju vi ne postujete! Gosppdjo koja to stranka postavlja i odrzava preletacevica za predsednika stranke? Toga nema ni u jednoj stranci, podrzavate puciste koji su dosli sa potpisom ministta Dr. Smrti koji je kostao bas tu DS! Viste hteli sa potpidom Dr. smrti da izbacite Luzovca i da izadjete na lazne izbore, to pokazuje da ste hteli da podrzite Vucica, zato je dobro sto je DS izbacio te lazne demokrate trebao je i vas posto ste vi sa njima!

  6. Milosavljević? Pa on je jedan od najodgovornijih što je DS izgubio izbore 2012.
    Balša? Propao, izgleda, posao sa kopanjem nikla po Srbiji pa valja naći drugu „šemu“
    Lečić? Mislim da ga samo Maja Gojković šije u broju promenjenih stranaka…

  7. Uh ima li nko ko treba da se izvini Lutovcu. Mislim upravo oni kojima je vučićeva štampa najviše aplaudirala.

  8. Gospodjo Ognjenovic, pa zaista? Dosta je bilo vecitih funkcionera! Meni se cini da je gosp. Lutovac bas fini covek i neko ko moze pomoci DS da ponovo stane na noge.

  9. Ove kometare pisu djilasovi botovi koje sns koristi zarad razbijanja DS. I da li stvarno mislite da moze lutovac da pobedi ovu napast, on nema harizmu vodje on samo moze neko piskaralo da bude ili mladji referent

    1. Djilasovi botovi? Djilas je identicna stetocina poput navedenih, i nema veze trenutno sa DS-om, osim u tim pricicama. Ko to ima harizmu od navedenih, Kena, Leka ili Balsa, ziv nisam da cujem? Sve ovo treba procistiti, i ovu ishlapelu bakutu i Sutanovca i jos nekolicinu pa ce DS MOZDA jednom doci do 10%.

    2. Prvo, kakvi Đilasovi botovi? Pričate potpuno bez argumenata, pa se pitam kakva je namera iza toga. Drugo, DS treba da bude stranka a ne grupacija u senci lidera. Tu harizma nije presudna, već poštenje i operativnost.

  10. Vida Ognjenović da prvo vrati pare koje je ove godine dobila za festival od ministarstva kulture, pa nek onda glumi opoziciju.

  11. Gurnuvsi u zapecak Resorne odbore na celu sa Gavrilovicem DS je stigao tu gde je sada. Izuzetni profesionalci su masovno napustali stranku, a na funkcije su postavljani potpuno pogresni ljudi. Rezultat takvog kadrovanja je danas potpuno vidljiv.

  12. A meni se cini da su SNS botovi bas aktivni po pitanju podrske Lutovcu. Zar ne? Ono, bio bi bar jedan drugaciji komentar. Providni ste, a uskoro ce Vas bozanstveni, proci kao i njegov crveni drug Milo, pa ce zajedno malo u Hag…

  13. Gospodja Vida moze slobodno da ide sa gospodinom Bajdenom na neki koktel i da cuvaju unuke. Nivo senilnosti, racionalnosti ljudi u 70+ godina jednostavno je na nivou deteta iz srednje skole.

    Gledam juce Bajden drzi govor i zaboravi sta je poceo da prica na pola recenice 2 puta. Koga ce taj covek voditi koji je zivotno nefunkcionalan?

  14. Tek sukob u Ds i Đilas – Tadić otkriva armiju Đilasovih botova i svu zlu nameru to čoveka. čovek koji je u sopstvenom interesu rušio Tadića i demokratiju u Srbiji 2012. jednaka je prepreka za ozdrabljenje Srbije kao i Sns.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.