VIDEO Rambo Amadeus: Nisam dovoljno kritičan prema Vučiću, ne može jedan čovek biti odgovoran za stanje u državi 1foto: Danas YT

Gost prve epizode nove sezone emisije „Intervju na mreži“ je svjetski kilo car Rambo Amadeus, koji je u razgovoru objavljenom na Danasovom Jutjub kanalu govorio o ekološkim protestima širom Srbije, političkoj situaciju, aktuelnoj vlasti, devedesetim godinama, kao i o svojoj karijeri.

Zašto je podržavao aktiviste na Šodrošu u Novom sadu i kako gleda na represiju policije? Zašto borba za platane pre 12 godina nije uspela? Imaju li u ekološkim protestima širom Srbije snage za promenu? Da li ekološka pitanja imaju prostora u vreme rata u Ukrajini?

Veruje li i dalje da će Zapadni Balkan ući u Evropsku uniju? Koliko društvene mreže mogu uticati na promene u društvu?

Antonije Pušić je objasnio i svoju izjavu o tome da je nacionalizam tema za one koji imaju platu od 300 evra, i odgovorio kako je moguće da onda postoje oni bogati, poput tenisera Novaka Đokovića, kojima je nacionalizam blizak.

On je odgovarajući na kritike da nije dovoljno kritičan prema režimu Aleksandra Vučića, kao neko ko je prepoznat kao opozicion, rekao da zaista nije, te da svoje kritike pre usmerava na promenu stanja u društvu i etike, jer, kako smatra, ne može samo jedan čovek biti odgovoran za stanje u društvu.

Rambo je otkrio i anegdotu iz devedesetih godina kada je trebalo da svira u bendu „Divlji anđeli“, te naveo da je iz benda izbačen.

Koliko su na njegovi karijeru uticali egocentrizam i, kako sam govori, sopstveno ludilo?

O čemu se sve Rambo Amadeus i novinar Danasa Vojin Radovanović govorili u intervju, pogledajte preko linka u tekstu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari