Vikend analiza: Na ručku kod Vučića

Ostavite komentar


  1. Čovek koji je čas Srbin, čas Crnogorac, ovim odugovlačenjem, ne bas sjajnim moralom, čeka podršku SPC na sledećim izborima, mislim da neće moći. Narode srpski/crnogorski – opet na litije, pa da se vidi dostojnost sledećeg premijera.

    1. A kakav to problem premijer ima da moralom nije mi jasno. A kako ce narod Crne Gore reagovati, zna i bez tvog pametovanja

  2. Gospodin Porfirije bi morao da zna da Vidovdan nije postojao 1389. godine

  3. Narodu je vec preko glave tog prepucavanja i borbe za vlascu.Sramota za Srbiju.Vucic priprema teren za svoj reizbor, uzasssssss!

  4. Od kad Crkva postoji, vladari pokušavaju da je kontrolišu. Iz istorije, kako davnije, tako i novije, znamo da nisu uvek uspevali u tome.

  5. Vladika Grigorije je, takakv kakav je, jako potreban SPC. On je crkveno – politicko ‘nuklearno oruzije’ protiv vuciceve despotske politicke sizofrenije i nesaniranih kompleksa nize vrednosti.

  6. Prvoslava crkva ni kod Rusa niti i u jednom pravoslanom plemenu ne učestvuje u politiki države i ne trabe je uvlačiti u politiku države.Samo nepsoosbni plitičari uvlače crkvu u državne poslove.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.