Vlada Kosova poslala pozivnice za ceremoniju stvaranja vojske

Ostavite komentar


  1. Postovani gradjani Srbije stigla je na naplatu cena Vucicevog dolaska na vlast. Gde ste sada botovi da objasnite zasto je „el prezidente“ zajedno sa mister „kofercetom“ napravio drzavu Kosovo, to je prava cena njihove apsolutne vlasti. Cestitam vam i mislim da u svecanoj lozi trebaju biti obojica… BRUKO…..

  2. Vidim Srbi se sale po obicaju, a minut je do 12. Srpska vlast nije NISTA uradila po ovom pitanju, nisu cak ni pokusali da sazovu SB UN. Naprotiv, vucic daje izjave da tako mora biti, ameri tako zele itd itd. Pa dokle Srbi, kada ce te se probuditi i iskaliti svoje nezadovoljstvo? Kada vam dodju na kucni prag u sred Srbije.. Za Beogradjane je i to daleko od njih..

  3. Žao mi je samo naseg naroda dole. Shvatam ja vlast ali dokle vise da se dodvoravamo i povlacimo pred bilo kim? Jedino ko moze da pomogne nasim ljudima su Srpski dobrovoljci ako ne daj boze do necega dodje. Lazar je rekao: Ja ne gledam na koju silu udaram vec koju svetinju branim.

    1. Zato je on izgubio rat. Salu na stranu, ja mislim da Vucic treba da bude prvi koji salje cestitke.

  4. Da li ce NATO ovo formiranje kosovske vojske da vidi kao agresiju i da li ce ih bombardovati???

  5. Za konzula selakovića i vojnog atašea lazanskog, oficira službe drecuna – valjda u prvom redu ?

  6. Vojska Kosova je Garant za sigurnost i bezbednost svih drzavljana Kosova. Drzavljani srbskog nacionaliteta nemaju uopste razloga da se plase.
    A sto se tice mafijaskog kartela na severu: bice tesko da nasatve svoj ´´aktivitet´´
    Pozdrav svima i neka vlada mir

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.