Vladeta Janković prihvatio da bude zajednički kandidat udružene opozicije za gradonačelnika Beograda

Ostavite komentar


  1. Veliki borac protiv „žutih“, sada je njihov predstavnik, šta reći o toj ličnosti?

  2. Promasaj.

    Sapic je za Vladetu tata mata kako se upravlja u lokalnoj samoupravi. Jos jedna propustena sansa za posvadjanu opoziciju.

  3. Generalno mislim d niko ne može da stane na crtu Aleksandru Sapicu u borbi za gradonacelnika, jer je njegov humani rad kkroz fondaciju vratio desetine hiljada osmeha na lica gradjana Srbije.

  4. Kako je i sam rekao (u „Utisku nedelje“),“znam KO zna“ !! A to je bitno !!

  5. uz svo poštovanje – prevazidjen. treba mlad, „zelen“, sa potpuno novom agendom…

  6. Neka hvala. Nisam ga hteo ni kada je zanosio Koštunici (i kritikovao Coraxa što “dira” “istog”) a sada … pa bolje da ovi nastave svoje uništavanje Beograda, nego da nas Vladeta “spašava”.

  7. SNS botovi pisu o odlasku prof. Jankovica iz DS u DSS (ucestvovao u formiranju DSS sa dr. Kostunicom) a zaboravljaju da je nesto slicno uradio i Vucic sa formiranjem SNS. O metamorfozi Vucica iz krila krajnjeg desnicara i nacionaliste ( za jednog Srbina, sto Bosnjaka) do evropejca samo dete moze da poveruje. Uporedjujete Sapica sa prof. Jankovicem a zaboravljate da je Sapic plagirao doktorat. On u Nemackoj sa takvom reputacijom ne bi mogao da bude ni predsednik stambene zajednice a kamoli gradonacelnik. Ali u SNS je to uobicajeno – Mali, Stefanovic, Sapic . . .

  8. Svaka mu čast, super lik, ali on je rođen 1940. godine, ima preko 80 godina, molim vas da tražimo nekog mlađeg… Molim vas!

  9. Sada da pozove Zarka Koraca a za operativu Velju Ilica i eto srece. Pravi cirkus…

  10. Boki
    31. januara 2022. u 20.05
    Neka hvala. Nisam ga hteo ni kada je zanosio Koštunici (i kritikovao Coraxa što “dira” “istog”) a sada … pa bolje da ovi nastave svoje uništavanje Beograda, nego da nas Vladeta “spašava”.

    Svašta ću pročitati.
    Da nastave da uništavajuBeograd, kažeš???

    Taj Koštunica nas je spasio najvećeg zla u istoriji Srbije Miloševića.
    Pitaj tatu i mamu.

  11. On će biti trojanski konj u fotelje će sesti drugi mašinski mozgovi pa izvolite narode

  12. Hahahahah, koliko botova ovde, frkaaaaa!!!! Vladeta do pobede, zivi bili pa videli !

  13. Da li nemastovita opozicija moze da iznedri bilo kog drugog kandidata sem “gospodina” Jankovica (ne bih rekao da njegovi studenti dele takvo misljenje), i ex-vojno lice Ponosa?

  14. Dvoumim se između njega i Nestorovića. Vladeta mi je draži ali Nestorović ima mnogo veće šanse.

  15. @Mita
    Opozicija ima deficit keramicara, pecenjara, plagijatora i vikend-vojnika u svojim redovima, pa je eto morala da angazuje pravog profesora i generala. Treba se sad privici na to!

  16. Od ovih lidera niko nema onu stvar da ‘izađe na crtu’ pa poturaju ovog Jankovića kao trojanskog konja koji zbog godina nije sposoban ni kućni savet da vodi a ne Beograd. Đilasu će opet ostati neostvarena želja da se domogne Beogradske kase.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.