Očekivano, znaju da „rušenje“ Vučića kreće iz Beograda: Sagovornici Danasa o negativnoj kampanji režimskih medija i vlasti protiv Vladimira Obradovića

Ostavite komentar


  1. Ne mogu da se otmem utisku da Obradovića ne brani niko od njegovih političkih saboraca nego samo predsednici kojekakvih NVO i njima slični

  2. Čisto da obavestim sve moguće eksperte, trojica vođa sa kojima se najčešće upoređuje Vučić takođe su izgubili prestonicu. Orban nema vlast u Budimpešti, Erdogan nema vlast u Istanbulu, Dodik nema vlast u Banjaluci. Sva trojica apsolutno suvereno vode svoje zemlje. Dakle samo da ubacim mrvu realnosti u ove koji već slave pobede.

  3. Đilas ponovo pokušava da obmane građane Srbije i da svoje izabranike predstavi kao prave ljude, samo mu to neće poći za rukom.

  4. Obradović je čist primer ljigavca koji je zarad vlasti spreman da iz korena promeni mišljenje.

  5. Opet inicijali.Kaže slobodan medij moj Danas.Malo sutra.Daj više da ovaj Beograd jednom otkačimo i prebacimo prestonicu u Kruševac gde i treba da bude.Beograd pa Beograd.Eto im ga taj Beograd pa neka sam opstaje a do kada će to će mo videti.Verovatno do prekosutra.

  6. Ipak postoji opasnost da sns izgubi izbore, a kosovo je na korak od resenja za sva vremena. To jednoj velikoj sili ne odgovara i daju sansu sns da dobije izbore koristeci sva moguca sredstva. Zato ne daju frekvencu televiziji n1.

  7. Gradonacelnik Beograda mora biti jak politicar. Nikakav akademik, profesor, umetnik ili slično. Mora sa stvori više timova koji ce razvijati model daljeg razvoja grada u interesu gradjana a ne bogataša. Bogataši su obezbedjeni. Beograd mora da preuzme model Beča i krene u izgradnju stanova u svijini grada, koje će iznajmljivati grdajani, bez prava otkupa. Time može da privuče stotine hiljada glasova. Ovo vam je poslednja šansa.

  8. 33 godine sam u SPS u,zbog programa.Naravno da nisam zadovoljan ali SPS nije nosilac vlasti.Ne pada mi na pamet da menjam stranku,da sam za Ruse pa Amerikance.Kakav je taj čovek koga Đilas baca u grotlo laži i obmana.I posle izbora je život.Ne razumem zašto se Đilas nije kandidovao.Uvek su bolji prošli nego gladni novi!

  9. Za „napad“ na pomenutog gospodina čujem samo na Danas-u (doduše i za gospodina uopšte, takođe čujem samo na Danas-u). A, sve ukupno mi liči da i ako pobedi, posle dva meseca će se učlaniti u SNS.

  10. Gospodo radikalci što nam poganite ovo malo SLOBODE
    Obradović je pismeniji od onog vašeg sidraša koji se ponaša kao bova na ušću Save u Dunav.Vrti se u krug,trčkarao za Tadićem,Djilas ga udomio kao maskotu da pozira i ništa ne dira,potom je sa Šešeljem tikve sadio po NBG,da bi mu radikalci bacili pojas za spašavanje.sada bi on da jedri po Savi ali mu smeta Stari most koji će srušiti u dahu samo da ne zvoni prazilukovićima koji žive u okolini,
    dok slušaju muziku Kobil Uše .

  11. Vojvodini bi najbolje bilo da se (kao i Kosovo) odvoji od ostatka Srbije u kojoj će uvek biti previše pljačke, politike, komunizma i siromaštva.

  12. Pokazite mi coveka koji se 30 god bavi politikom i stekao je uslove za penziju, da nije imao/ stekao veliki licni interes, bez obzira kojoj strani pripada „ovoj ili onoj), niko to nije radio iz ideala.

  13. Ova fascinacija Beogradom govori dosta o opoziciji i koji su joj prioriteti .Samo je Beograd bitan

  14. Ali stvarno. Ako je g.Obradovic vec bio u bilo kakvoj SNS ili DSS vlasti ne treba za njega niko da glasa. Ako Beograd nema “ neukaljanu“ u politickom smislu kandidata tj.ako nema novo lice..ne treba nam ni staro potroseno.

  15. Ovom gospodinu očigledno nije dovoljna plata profesora od 200000 dinara,plus prihodi koje ostvaruje za državu od nekoliko stotina hiljada,plus suprugina preko stotinu.Zar nam takav,od besa gladan treba za gradonačelnika.Cirkuz od tzv.opozicije.

  16. Мислим да се не треба освртати и губити време на небулозне и небитне коментаре лоше образованијих и не васпитних особа из власти,крените што жешће и истинитије у кампању за што већи број нових гласача,ДО ПОБЕДЕ ПРВО У БГД,ПОТОМ У ВОЈВОДИНИ,а тада ова мафијашка власт одлази са политичке сцене!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.