Vladimir Obradović za Danas o napadima Brnabić i Jovanova: Napadajući mene vlast je pokazala slabost 1foto M.A./ATAImages

Vlast je pokazala slabost, napadajući mene zbog toga što sam kao potvrđeni stručnjak za Upravljanje projektima i Strateški menadžment smatrao da sa kolegama sa fakulteta mogu da dam doprinos važnim projektima za državu, rekao je za Danas Vladimir Obradović kandidat liste „Srbija protiv nasilja“ za gradonačelnika Beograda.

Komentarišući objave Ane Brnabić i Milenka Jovanova na društvenoj mreži Iks rekao je da su prozivajući njega potvrdili njegovu stručnost i pokazali kako tretiraju ljude koji ne podržavaju SNS vlast.

– Napadi na mene su tek početak, jer im je jasno da će naprednjaci izgubiti Beograd i ja očekujem različita podmetanja. Vlast pokazuje nemoć i ponovo pribegava nasilju. Sve svoje znanje staviću u službu građana Beograda i sa timom sjajnih ljudi vratiti normalnost u glavni grad. Da se građani osećaju bezbedno i sigurno. Naša ujedinjena opoziciona lista nosi naziv „Srbija protiv nasilja“ i naše ujedinjenje je garancija da će građani biti na prvom mestu, rekao je Obradović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari