Vladimir Vuletić najavio kandidaturu za predsednika Srbije

Ostavite komentar


  1. Zaista krajnje upitni, ili ako hoćete originalni, postaju srpski intelektualci, naravno ovi ostali u Srbiji i NARAVNO čast izuzetcima koji i nisu više u Srbiji. Mi stvarno možemo da ih brendiramo medju svetskom intelektualnom elitom. Bile to generacije od devedesetih sa državnih fakulteta a tek „neointelektualci“, sa raznih privatnih, sa livada kako reče Tepićka, fakulteta… Zamislite samo, pošaljete Nikolića na neki svetski kongres iz njegovog „domena“, to bi bio naj jeftinije dobijeni brend za Srbiju…

  2. Razmisljam, da li se kandidovati za Predsednika u zemlji seljaka…!??
    Prepoznajem korove u poniku, znam agro-tehniku, prolece je zivimo u Srbiji, i svi ocekuju dobre, rekordne prinose zahvaljujuci sistemu, medijima i gomili pregalaca, sa minulim radom oko vrata, oko struka i na racunima…?? Kanda je politikanstvo, najbolji agro-biznis, uz zabavu miliona i humor…?…

  3. Odlazi covece koga ti interesujes za tebe je cirkus nisi znao da budes ni ono sto si bio, kome ti da budes predsednik!!!

  4. Jedino nam u celoj ovoj priči nedostaje Šećerovski. Umesto da se opozicija okupi oko jednog kandidata oni se cepaju. Nadajmo se da ce u drugom krugu da budu jedinstveni.

  5. Druvi krug? Misaona imenica. Pored ovakvog rasadnika kandidata za Predsednika nece biti dovoljno ni 9 miliona glasaca.

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.