Vojislav Mihailović: Savović nije naša poslanica koja je prešla u SNS 1foto: Vojin Radovanović/Danas

Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) najodlučnije demantuje neistine koje je izneo predsednik Izvršnog odbora SNS, Darko Glišić da je u SNS prešao poslanik, član Predsedništva POKS i još sedam članova iz Niša.

„Kolika je panika među naprednjacima od gubitka poverenja građana, nakon prihvatanja sramnog francusko – nemačkog sporazuma, govore neistine kojima mora se služi visoki funkcioner SNS, koji za bivše članove POKS tvrdi da su sadašnji koji prelaze u njegovu stranku. Pomenuti Dragan Đorđević nikada nije bio član Predsedništva POKS, a član stranke nije već više od godinu dana, o čemu posedujemo urednu dokumentaciju. Poslanica Vesna Savović nije poslanik POKS, nego samostalni poslanik u Skupštini Srbije od njenog konstituisanja i nikada nije pripadala našem poslaničkom klubu“, izjavio je predsednik POKS Vojislav Mihailović, prenosi se u saopštenju ove stranke.

POKS podseća da je Glišić ovim potvrdio da je vlast iscenirala prošlogodišnji raskol u stranci u kojem su Vesna Savović i Žika Gojković dobili zadatak i ulogu koju sada završavaju za svoje nalogodavce iz SNS.

Upravo zbog toga, sada je svima jasno zašto vlast nije htela pre izbora, nego tek posle izbora da upiše Vojislava Mihailovića za zastupnika u registru političkih stranaka, pritom protivzakonito držeći predmet nerešen više od šest meseci, zaključuje se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari