Vučević na mitingu u Kruševcu: Građani na izborima biraju između dve politike - Vučićeve i Đilasove 1foto Vladimir Vasić/ATAImages

Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević rekao je danas da građani na izborima 17. decembra biraju između dve politike – one koju vodi predsednik Srbije Aleksandar Vučić i politike svih ostalih lista koje predvodi lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas.

Vučević je na predizbornom skupu u Kruševcu ocenio da Đilas komanduje svim ostalim listama, koje nemaju nikakav zajednički program i ideje, već samo žele da se dograbe bogatijih kasa – državne kase i kasa gradova i opština koje su građani punili svojim radom.

Prema njegovim rečima, izbori 17. decembra su sudbonosti, ali su i suštinski jasni jer građani biraju između toga da Srbija nastavi svojim putem ili za Đilasa i povratak u 2012. godinu.

Kako je naglasio, u tom periodu je Srbija gubila, bila ponižavana, slušala samo loše vesti, gubila fabriku za fabrikom, a o auto-putevima mogla samo da sanja.

Vučević je rekao da o Kosovu i Metohiji nije smelo da se kaže da je neko Srbin, jer to nije bilo popularno.

Naveo je da se Srbija, predvođena Vučićem, u prethodnom periodu izborila sa poplavama i migrantsktom krizom, očuvala ekonomiju, izdržala pritiske od početka rata u Ukrajini i borila protiv korone.

Podsetio je da je otvoreno 550.000 novih radnih mesta, a izgrađeno i skoro 500 kilometara auto-puteva, ali da je to „tek pola posla“.

„Na pola puta smo, ako ne budemo čuvali što smo zajedno stvarili sve će pasti u vodu“, rekao je Vučević na stranakom skupu SNS u Kruševcu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari